Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To tak dyszlem jakieś 150 kunia minimalne było poniżej 4,7 maks 17, w tej chwili 5,3 średnio. Jazda wybitnie przepisowaMagiczny ten czip... mi tam nigdy nie udało się w jeździe autostradowej zejść poniżej 7 w 2.4 20V ogólnie nigdy chyba nie miałem średniej z całego baku poniżej 7l, 5,7 to mi nawet na autostradzuie nie paliło 1.9 w 147 bo przy 150 łykało 6 z hakiem... chyba coś źle trzymałem :lol:
O kurczę. Forum alfy, wątek o tjuningach i dyskusja pt. 'spalanie w klekocie'. Pora umierać :hang3:
O kurczę. Forum alfy, wątek o tjuningach i dyskusja pt. 'spalanie w klekocie'. Pora umierać :hang3:
W stosunku do serii to 35KM i spoooro niutonow, czyż nie?
Gdzie Ty tam widzisz 35 KM? Seria 198, po programie 220. 220-198=22
Seria to jest to co się zmierzy na hamowni bez modyfikacji
A dlaczego nie? Jest znana cała masa silników, które zazwyczaj mają bonusa do serii. Może ten silnik jest jednym z nich, zresztą skoro jest on praktycznie bliźniaczy z tym 2.4 200 km ze 159 to nie wykluczone, że moc 185 jest tylko na papierze. W wielu krajach eu podatek naliczano od mocy, stąd słabsze wersje silników. Jedni odcinali moc programem (np. wersje jtd na Belgię), inni montowali zwężki w dolocie (np. honda civic) a jeszcze inni deklarowali mniejszą moc jedynie na papierze (np. Mistubishi 3000gt, na papierze 280km a faktycznie 330kmOtóż to, bez modyfikacji. Wierzysz, że stare JTD z fabryczną mocą 185KM ma po kilkunastu latach nagle 198KM? Bez modyfikacji?
(np. Mistubishi 3000gt, na papierze 280km a faktycznie 330km.
Pokaż załącznik 240977
Czy byłby w stanie się ktoś wypowiedzieć na temat powyższego wykresu czy trochę nie za dużo tego momentu obrotowego.
Pokaż załącznik 240977
Czy byłby w stanie się ktoś wypowiedzieć na temat powyższego wykresu czy trochę nie za dużo tego momentu obrotowego.
E no nikt nic nie napisze bo nie wiem czy wszystko ok i chlopaki sie spisali czy cos poprawic ?