Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czas isc jeszcze dalej
wlasnie cos takiego teraz mi trzeba rybak wyszlo w ten sposob
Coś takiego wystarczy do(1,9JTD 16v 150)??Cooler obowiązkowy,wtedy przy 4000obr zamiast 360Nm zobaczysz pewnie pod 400NM ,a moc będzie już przyjemna ( okolice 225KM przynajmniej z matematycznego punktu widzenia).
Coś takiego wystarczy do(1,9JTD 16v 150)??
http://allegro.pl/intercooler-chlodnica-550-x-140-x-65-mm-promocja-i1590101058.html
witam
troszke maly, ale i tak lepszy niz seria bo znacznie obniza tem. pow. doł.
ja mam u siebie 180, troszke sie nagimnasykowac trzeba przy montazu zderzaka ale jest ok.
jak masz mozliwosci i czas sie z tym bawic to polecam.
pzd.

nie owijając w bawełnę
A tu 2.0mjtd z rana
A tu 2.0mjtd z rana
budzi sie wybornie
knopfler-cooler ,który podałes moim zdaniem jest zbyt mały.Jesli chcesz zmieniać turbo i iść w grubsze moce,to przynajmniej coś w stylu 550x180x65,choć ja bym proponował coś jeszcze szerszego (nie wiem ile na wysokość mozna podziałać w GT,ale patrząc na Krajcoka alfę ,mozna dość sporo).Problem w tym ,że z gotowych coolerów cięzko będzie coś dobrać niskiego ,a szerokiego.Wiem ,bo sam chciałem dobrać,aż oparłem się na colerze na zamówienie.