Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy padające wspomaganie objawia się również strzelaniem podczas manewrowania na parkingu? Najpierw kilka razy słyszałem huk/strzał (jakby najechać na butelkę szklaną, która nagle pęka), a potem doszło do tego buczenie/warczenie w czasie manewrów parkingowych.
odpinasz opaskę na przewodach od zbiorniczka, jeśli uda Ci się rozłączyć ori opaskę to możesz ponownie ją zamontować.
nie trzeba nic wymieniać oprócz zbiorniczka i płynu.
Dzieki. Ile wchodzi plynu do wspomagania?
Czy padające wspomaganie objawia się również strzelaniem podczas manewrowania na parkingu? Najpierw kilka razy słyszałem huk/strzał (jakby najechać na butelkę szklaną, która nagle pęka), a potem doszło do tego buczenie/warczenie w czasie manewrów parkingowych.
Czarny, powiedz mi jak dokładnie i bezpiecznie wypróżnić zbiorniczek?
zapytal o cene uslugi w ASO(chyba nie powinni skasowac za to duzo)