Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie, sitko tam ma być. Nie wiem czemu masz żółty płyn, u mnie polift 1.8 MPI i mam czerwony. Załóż nowy zbiorniczek, dobry płyn i zobacz, czy będzie dalej hałasować.
Panowie, potrzebuje rady. Muszę dolać płynu do wspomagania, na naklejce pod maską jest GI/R czyli zielony. W zbiorniczku po nabraniu w strzykawkę płyn jest ciemno czerwony, więc chyba GI/A.. Auto 1.9 z 2008r nie bardzo wiem czy to już polift, otwieranie bagażnika mam ze znaczka na klapie. Gdzieś czytałem że polifty miały tak właśnie.
I teraz pytanie, dolać GI/A i nie wydziwiać czy wymienic płyn na GI/R?
I drugie pytanie> Nie mam pewności co jest zalane do zb (auto kupione) ale jeżeli jest tam jakiś czerwony Mobil to wymiesza się z tutela GI/A?
Panowie, potrzebuje rady. Muszę dolać płynu do wspomagania, na naklejce pod maską jest GI/R czyli zielony. W zbiorniczku po nabraniu w strzykawkę płyn jest ciemno czerwony, więc chyba GI/A.. Auto 1.9 z 2008r nie bardzo wiem czy to już polift, otwieranie bagażnika mam ze znaczka na klapie. Gdzieś czytałem że polifty miały tak właśnie.
I teraz pytanie, dolać GI/A i nie wydziwiać czy wymienic płyn na GI/R?
I drugie pytanie> Nie mam pewności co jest zalane do zb (auto kupione) ale jeżeli jest tam jakiś czerwony Mobil to wymiesza się z tutela GI/A?