Marek156/159sw
Aktywny
- Auto
- Alfy Romeo MiTo; Alfa Romeo 159sw; Alfa Romeo Gulia Super
I generacja -aktualizacja mapy 1082.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki, zasysamI generacja -aktualizacja mapy 1082.
I generacja -aktualizacja mapy 1082.
W związku z tym iż, nie podawane są informacje co w danej wersji jest zmieniane, dodane, może sami użytkownicy będą zgłaszać "nowości" jakie zauważą.
1. pierwsza zmiana to w zakładce ostatnie cele oprócz opisu wyświetla się mapa.
Inaczej bym nie pisał - bardzo często korzystam z nawigacji więc to "rzuciło się od razu w oczy".
Sprawdziłem dzisiaj u siebie, jeszcze przed wykonaniem aktualizacji mapy (czyli na mapie z września) na liście ostatnich celów podróży po prawej stronie wyświetlała się miniaturowa mapa.
Dzięki, oznacza to że u mnie było coś nie tak. Od wersji 1082 już się wyświetla.
Zaktualizowałem dopiero dzisiaj, przed aktualizacją nie sprawdzałem widoku ale po aktualizacji jest.
Natomiast zauważyłem, że sama aktualizacja trwała dość długo, nie mierzyłem czasu ale wydaje mi się, że dłużej niż zwykle.
Przed rozpoczęciem nie pokazało mi ile minut potrwa.
Mapy 1086 - czyli "punktualnie"
Jak na penie oprócz plików map leżą jeszcze jakieś inne (np muzyczne w katalogach) to system się burzy czy je po prostu ignoruje?
(nie chciałbym żeby się wzburzył np na koniec procesu po godzinie mielenia)
Na stronie mopar piszą że pendrive powinien być sformatowany, żadnych innych plików, w katalogu gł. plik bin + licencja.Jak na penie oprócz plików map leżą jeszcze jakieś inne (np muzyczne w katalogach) to system się burzy czy je po prostu ignoruje?
(nie chciałbym żeby się wzburzył np na koniec procesu po godzinie mielenia)