[Giulia] Wbudowana nawigacja

W związku z tym iż, nie podawane są informacje co w danej wersji jest zmieniane, dodane, może sami użytkownicy będą zgłaszać "nowości" jakie zauważą.
1. pierwsza zmiana to w zakładce "ostatnie cele" oprócz opisu wyświetla się mapa.

I generacja -aktualizacja mapy 1082.

Jak na razie w miarę regularnie aktualizują. Ściągam.

- - - Updated - - -

W związku z tym iż, nie podawane są informacje co w danej wersji jest zmieniane, dodane, może sami użytkownicy będą zgłaszać "nowości" jakie zauważą.
1. pierwsza zmiana to w zakładce ostatnie cele oprócz opisu wyświetla się mapa.

Hmmm aktualizacja map zmienia raczej same mapy, a nie opcje w menu. Od tego są aktualizacje infotainmentu/systemu.

Niestety nie jestem w stanie tego zweryfikować, bo ostatnio prócz Alfy jeżdzę masą aut innych marek (do Alfy zawsze wracam z dużą przyjemnością). Jesteś pewny, że zmieniła to aktualizacja mapy?

Inaczej bym nie pisał - bardzo często korzystam z nawigacji więc to "rzuciło się od razu w oczy".

Sprawdziłem dzisiaj u siebie, jeszcze przed wykonaniem aktualizacji mapy (czyli na mapie z września) na liście ostatnich celów podróży po prawej stronie wyświetlała się miniaturowa mapa.

Sprawdziłem dzisiaj u siebie, jeszcze przed wykonaniem aktualizacji mapy (czyli na mapie z września) na liście ostatnich celów podróży po prawej stronie wyświetlała się miniaturowa mapa.

Dzięki, oznacza to że u mnie było coś nie tak. Od wersji 1082 już się wyświetla.

Dzięki, oznacza to że u mnie było coś nie tak. Od wersji 1082 już się wyświetla.

Zaktualizowałem dopiero dzisiaj, przed aktualizacją nie sprawdzałem widoku ale po aktualizacji jest.

Natomiast zauważyłem, że sama aktualizacja trwała dość długo, nie mierzyłem czasu ale wydaje mi się, że dłużej niż zwykle.
Przed rozpoczęciem nie pokazało mi ile minut potrwa.

Zaktualizowałem dopiero dzisiaj, przed aktualizacją nie sprawdzałem widoku ale po aktualizacji jest.

Natomiast zauważyłem, że sama aktualizacja trwała dość długo, nie mierzyłem czasu ale wydaje mi się, że dłużej niż zwykle.
Przed rozpoczęciem nie pokazało mi ile minut potrwa.

Aktualizacja do ostaniej wersji wykonana wczoraj.Aktualizacja trwała chyba dłużej, z tego co posaliście wcześniej, niż do tej pory. System wyświetlił mi czas aktualizacji 81 minut. Dokonałem jej skutecznie za drugim podejściem, bo za pierwszym podróż była za krótka (ok. 45 min). Za to wracając wpadłem w korki i czasu wystarczyło ;-)

Giulia Stelvio 2020 nowe mapy wersja 13 za zaciągnięcia.

Jak na penie oprócz plików map leżą jeszcze jakieś inne (np muzyczne w katalogach) to system się burzy czy je po prostu ignoruje?
(nie chciałbym żeby się wzburzył np na koniec procesu po godzinie mielenia :-) )

Jak na penie oprócz plików map leżą jeszcze jakieś inne (np muzyczne w katalogach) to system się burzy czy je po prostu ignoruje?
(nie chciałbym żeby się wzburzył np na koniec procesu po godzinie mielenia :-) )
Na stronie mopar piszą że pendrive powinien być sformatowany, żadnych innych plików, w katalogu gł. plik bin + licencja.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Panowie, mogłem od razu napisać, że czytałem instrukcję na mopar mówiącą, że drive ma być empty.
Może wtedy pytanie miałoby więcej sensu.
Chodziło mi o informację czy może ktoś wie czy to na pewno niezbędne.
Z jakichś powodów mnie to interesuje.

Mam Giulię od niedawna. W salonie powiedziano mi że jak będą nowe wersje map to będzie komunikat na wyswietlaczu. Jak to w życiu wygląda. Jak aktualizować mapy w samochodzie na gwarancji. Dzięki za pomoc :)

Amortyzatory
Powrót