Dareek
Aktywny
Od dziś 1076.
teraz po polsku poprosimy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Od dziś 1076.
Od dziś 1076.
A u mnie taki komunikat:
Update not available
No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability.
[MENTION=35971]dziadzia82[/MENTION] dzięki za info - Pobrałem, zainstalowałem i działaMałe info:
Dziś ukazały się mapy dla Giulia Stelvio My2020 wersja 11.
Waga poprawna powinny działać
Więc panowie i panie zaciągamy ������
Pokaż załącznik 280708
Może dodanych trochę dróg dodatkowe stacje obiekty itp. Jak przy każdym updated.[MENTION=35971]dziadzia82[/MENTION] dzięki za info - Pobrałem, zainstalowałem i działa
Pytanie czy coś zmienia w stosunku do starej wersji...
Oczywiście że tak. Pakiet ma w zasięgu całą Europę i kraje ościenne nie wszystkie lub część ich.Te zmiany mogą dotyczyć np. drogi we Francji.
to akurat załatwia się poprawkami firmwarów radia - tak np było dla headunitów 1 generacji gdzie po przejściu na wersję MV002.010.041 zmieniły się kolory w nawigacjiMiałem na myśli ewentualne zmiany w funkcjonalności, wyglądzie itp
Obecnie to mają wielki problem z pamięcią stacji. Dali nawet w 3 generacji 32Gb. Gdzie w dzisiejszych czasach jest to bardzo śmieszna poj. Same mapy ważą 21 GB. Więc nie oczekujmy czegoś świetnego.To, że poprawki dotyczą całego obszaru map, nie tylko naszego kraju, to rzecz oczywista. Miałem na myśli ewentualne zmiany w funkcjonalności, wyglądzie itp.
Jak pisałem w innym wątku wakacyjny urlop spędziłem na podróżowaniu po Włoszech i korzystając z fabrycznej nawigacji najbardziej irytowało mnie nieaktualne wskazanie ograniczeń prędkości między nawigacją a rzeczywistością. Oczywiście nie pisze o tymczasowych zmianach ograniczeń prędkości.