marekkoczta
Aktywny
Wejdź na kolegi auto i nie musisz nigdzie jechać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czasami prawnicy przydają sięSzok! Rzeczywiście, dzięki za info... No to się przyznaję do błędu - nie wierzyłem, że po zeszłorocznej 10-miesięcznej przerwie pokaże się jakakolwiek aktualizacja dla 6.5". A tu - niespodzianka... Ależ ja lubię się tak mylić
Pojawiło się dodatkowe pytanie o język przy pobieraniu - chyba tego wcześniej nie było. Może w ten sposób sobie radzą z domniemanym brakiem miejsca w pamięci starszych navi 6.5"?
Dziś taki komunikat ze strony MOPAR. Jednocześnie dwa dni temu informacja przysłana SMS-em "Zaktualizuj mapy w nawigacji. 15% rabatu od MOPAR, kliknij ...... ."
Jutro podjadę do ASO aby dowiedzieć się szczegółów.

I to jest właśnie dymanie klienta. Najpierw sprzedają nawigację za 10 ptysi a po 3 latach proponują aktualizację za 500 zł..
Identyczna funkcjami nawigacja TomTom serii GO do kupienia w sklepach kosztuje 1 tys. zł. i ma dożywotnie, bezpłatne aktualizacje.
Brawo Mopar.
I to jest właśnie dymanie klienta. Najpierw sprzedają nawigację za 10 ptysi a po 3 latach proponują aktualizację za 500 zł..
Identyczna funkcjami nawigacja TomTom serii GO do kupienia w sklepach kosztuje 1 tys. zł. i ma dożywotnie, bezpłatne aktualizacje.
Brawo Mopar.
Piszesz głupoty i idą w świat a to alfa pisze programy z mapami i je sprzedaje.To tylko pośrednik. Niektórzy dają tylko na rok u nas 3 lata Zobacz ceny u konkurencji.
Przeczytaj adnotacje z * przy zakupie tego Tomtom. Aktualizacja dożywotnia, chyba że producent wcześniej przestanie wspierać sprzęt [emoji1787]I to jest właśnie dymanie klienta. Najpierw sprzedają nawigację za 10 ptysi a po 3 latach proponują aktualizację za 500 zł..
Brawo Mopar.
To nie żadna nowość, bo ja kupując auto w 2018 byłem informowany, że aktualizacja jest na 3 lata, co więcej w tym wątku również mieliśmy ten temat kilka razy z podaniem na tacy rozwiązania...czesc,
dowiedziales sie cos ciekawego ? ... bo o dziwo mam ten sam komunikat ze strony MOPAR, tyle ze żadnego info nie dostałem wcześniej
seba
Pokaż załącznik 271968
- - - Updated - - -
AKTUALIZACJA !!!
zadzwoniłem do lokalnego dealerai dowiedziałem się tyle, ze ostatnio pojawiła się "nowość" w MOPAR w postaci płatnej aktualizacji po 3 latach użytkowania auta (moje ma już ponad 4, czyli nowość) ... Lokalny dealer bierze za to "over" 500 zł na kolejne 3 lata. Nie tyczy się to tylko Alfy, ale np. także Fiata 500X i pewnie innych
seba
Przeczytaj adnotacje z * przy zakupie tego Tomtom. Aktualizacja dożywotnia, chyba że producent wcześniej przestanie wspierać sprzęt [emoji1787]
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
To nie żadna nowość, bo ja kupując auto w 2018 byłem informowany, że aktualizacja jest na 3 lata, co więcej w tym wątku również mieliśmy ten temat kilka razy z podaniem na tacy rozwiązania...
Udało się i jest to tak proste, że nie uwierzysz
zaktualizowane trwa to ok. 90 minutCzy u Was ostatnia aktualizacja map to też ponad 11GB i przewidywany czas aktualizacji ponad 3h? Dokładnie 216 minut. Poważnie to tyle trwa? Do tego jest komunikat przed aktualizacją że silnik musi być przez cały ten proces włączony.