• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[Giulia] Wbudowana nawigacja

Ściągnąłem jeszcze raz i niestety dalej doopa. "Błąd pliku" czy jakiś podobnie. Taka podpucha ze strony FCA, że niby coś się dzieje w temacie? :)

nieee, mi wychodzi na to że pomyłkowo wrzucili navi dla Afryki i masz komunikat taki jakbyś miał gdybyś próbował załadować mapę USA do swojego auta EU (czy na odwrót do auta USA mapę EU jeszcze przed konwersją auta).

No tak, drogi w Afryce zajmują tylko 1 Gb. :)

Ściągnąłem jeszcze raz i niestety dalej doopa. "Błąd pliku" czy jakiś podobnie. Taka podpucha ze strony FCA, że niby coś się dzieje w temacie? :)
Ale dzisiaj tej mapy już nie widać na koncie Mopar - przywrócili tą starą z 11 marca, więc to była jakaś pomyłka.

Może nie słusznie uważam ale chyba mają kłopoty z serwerami. Dziś na moim koncie nowa mapa - Geographic area: Middle_East_Arabic z 28.05.2020, wielkości 5Gb. Nie bardzo wiem czy ściągać i wgrywać. U kogo jeszcze coś takiego się pojawiło.

pate dni temu byla afryka haha

Chciałem dziś zaktualizować nawigację i do ściągnięcia mam tylko wspomnianą middle east 0.5GB.. Ktoś zna sposób aby pobrać najnowszą europejską mapę mimo wyświetlania tej arabskiej? Chciałem to zgłosić do customer service, ale infolinia od pon. do pt, link do appki customer service nie działa.. :)

Zrzut ekranu 2020-07-26 o 12.19.22.jpg

Panowie mam pytanko . Stelvio rok pro.listopad 2017 , ostatnio chciałem zmienić obraz nawigacji na 3d i tu zonk , mam tylko standard i obraz z góry . Wyświetlacz 8,8 , zgłupiałem i nie wiem czy w 2017 jeszcze nie było nawigacji 3d , czy też coś skitrali przy aktualizacji .Nie wiem czy u mnie była ponieważ próbę zmiany na 3d chciałem dokonać po raz pierwszy.

Mam 6,6 więc nie pomogę ale mam inne pytanie: podczas wyjazdów zagranicznych działała informacja o korkach i sytuacji na trasie. Teraz tego nie mam. W międzyczasie zmieniłem radio (gwarancja), dołożyłem AA ale korzystam generalnie z navi fabrycznej i dzisiaj zauważyłem brak komunikatów o korkach. Czy to gdzieś się włącza?

To chyba nie działa w PL.

Odnośnie info o korkach, to nie mam, ale mam na myśli Polskę, gdzie indziej nie testowałem.
Ja mam auto z końcówki 2018, to 3d jest

Może słabo się wyraziłem - oczywiście chodziło mi o trasę poza PL. Konkretnie w Niemczech. Wcześniej chyba było. Niestety, wychodzi korzystanie z navi fabrycznej równolegle do Googli. Wiem, że poza PL działało (koledzy spoza granic opisywali) ale czy to było w D to nie pamiętam. A dzisiaj utknąłem w korku, którego nic nie sygnalizowało (w Google Maps był ale były wyłączone) i wolny czas zajęły mi powyższe rozmyślania.

Ale chyba dla "dużych". Małe nadal w czarnej doopie.

Dziś taki komunikat ze strony MOPAR. Jednocześnie dwa dni temu informacja przysłana SMS-em "Zaktualizuj mapy w nawigacji. 15% rabatu od MOPAR, kliknij ...... ."
Jutro podjadę do ASO aby dowiedzieć się szczegółów.

Załączniki

• mapa.jpg
    mapa.jpg
    60.1 KB · Wyświetleń: 44
Amortyzatory
Powrót