Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

jaki koszt?? tego proexa??
Czyli puszczają drugą rurę bezpośrednio za zderzakiem. Myślałem że będzie to coś dedykowanego a tu wieszaków nawet nie ma.
Dziwne pytanie. Sprowadzę je do czegoś prostszego - Czy chciałbym wydać pieniądze na coś co mnie nie zadowoli? Odpowiedź jest prosta - nie.
Chętnie zobaczę test, w którym przy końcowym tłumiku wzrosła moc.
Trochę też nie rozumiem jak miałaby spaść moc przy zbyt małym oporze w tłumiku końcowym ale fachowcem nie jestem.
W całej tej filozofii nie rozumiem jednaj kwestii - jeśli wydechy są pod dany silnik to dlaczego nie posiadają mocowań pod konkretne auto w którym ten silnik jest?
Naprawdę takie kosztowne byłoby przyspawanie kilku haków.
Kuba - ja się zastanawiam nad jakimś rozwiązaniem na przyszły rok bo mój obecny wydech pożyje może jeszcze ze dwa lata więc chcę zanim padnie coś wykombinować. Dual mi się zawsze podobał dlatego kibicowałem Twojemu projektowi. Ceną końcową mnie zastrzeliłeś ale jakoś się z tego szoku otrząsnąłem.
z tego właśnie powodu tłumiki nazwijmy je dedykowanymi ale robionymi pod kilka silników w żadnym nie będą działały poprawnie
Dospawanie kilku haków jak i rury dolotowej na bank nie jest kosztowne w produkcji
taki tłumik kosztował by jakieś 2x tyle co teraz
dedykacja ekonomiczna1. gabaryty zbliżone do serii
2. przepływ spalin pod konkretny silnik
3. wyprofilowanie wlot / wylot jak seria
4. dźwięk pod Klienta
dedykacja pełna ( w tej nie wykonujemy tłumików z względu na brak czasu w bawienie się z rurami i hakami) jest droższa o minimum 200-300zł
1. gabaryty ustalane przez producenta , nie zawsze jak seria
2. przepływ spalin pod nie wiadomo co bo zazwyczaj są "dedykowane" do kilku silników
3. mają haki i wyprofilowaną rurę dolotową
4. dźwiek jeden bez możliwości wyboru
No wiesz drift-r nie bezpowodu są "za" i "przeciw" do Proexamówię odpuść sobie to "coś".. Twoja 147 zasługuję na coś lepszego.. żeby dopełniać estetykę wyglądem i dźwiękiem
![]()