Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli uważasz, że zachodzi potrzeba stosowania oleju sportowego a budżet masz na jego wymianę co kilka tys km...
Tym bardziej, że Liqui Moly Synthoil High Tech to bardzo dobry olej ze sporą zawartością PAO, więc nie wiem co w nim archaicznego ... no chyba, że dla kogoś HC jest nowoczesne
Dolać do niego Archoila 9100 i mamy oliwę, którą niewiele w tej cenie jest w stanie pobić jakością.
Tym bardziej, że Liqui Moly Synthoil High Tech to bardzo dobry olej ze sporą zawartością PAO, więc nie wiem co w nim archaicznego ... no chyba, że dla kogoś HC jest nowoczesne
Dolać do niego Archoila 9100 i mamy oliwę, którą niewiele w tej cenie jest w stanie pobić jakością.
Siemka. Jaki olej polecicie do 147 16v 140kmz przebiegiem 250k po kapitalnym remoncie silnika?![]()
A jak ocenilibyście wlanie do 1.4 T-jet/TB 120KM oleju Total Qartz INEO MC3 5w40? Poza długą nazwą i rozsądną ceną ma jakieś plusy?
Jakby mu wlać AR 9200 to będzie lepiej niż 9100? Mowa o świeżej oliwie poprzedzonej płukaniem silnika.
W sumie jeżeli olej spełnia (wg. etykiety) zalecane normy, to nie powinien zaszkodzićNie wiem po kiego grzyba zalecany jest tam olej z C3, eko terroryzm?
W sumie jeżeli olej spełnia (wg. etykiety) zalecane normy, to nie powinien zaszkodzićNie wiem po kiego grzyba zalecany jest tam olej z C3, eko terroryzm?
Pablo wsadziliście 1.8 TSa do 147 ?![]()