• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[GT] Szkodnikowe gt :))

do gteka wpadły nowe amortyzatory przednie odrazu lepiej :),ciągle w planach dolot od miska:))cos zebrac sie niemoge:)

wpadły do gt klocki ceramiczne przednie ATE, licze na lepszą jakosc hamowania :)),górny wahacz trw,wycieraczki valeo nawet niebyły drogie niecałe 40zł,filtr kabinowy tez nowy,dzis gt wypucowane nawoskowane,przylepione wrescie konieczynki .Jak pogoda w sobote pozwoli to foty porobie:))

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• IMG_7975.jpg
    IMG_7975.jpg
    107.7 KB · Wyświetleń: 251
  • IMG_7989.jpg
    IMG_7989.jpg
    55.2 KB · Wyświetleń: 249
  • IMG_7979.jpg
    IMG_7979.jpg
    125.6 KB · Wyświetleń: 250
  • IMG_7985.jpg
    IMG_7985.jpg
    99.8 KB · Wyświetleń: 253
  • IMG_7988.jpg
    IMG_7988.jpg
    122.3 KB · Wyświetleń: 250
No i elegancko :D Faktycznie coś ten przód wysoko stoi :cool:

czemu masz takie rureczki na wydechu? coś się stało z oryginalną końcówką?

Piekielnie pieknie się prezentuje :) w końcu czerwony robi robotę... Kiedyś przy okazji robienia zawiasu możesz wstawić jakieś delikatnie obniżające sprężyny nie uważam żeby to wpływało negatywnie na komfort, jak już to na +!

kiedys często w Warszawie bywałem to miał bys okazjie na zywo zobaczyc :))156 miałem nisko troszke i 17 i juz dosyc miałem:))

Piękny oryginalny kolor Rosso + piękny lakier robi robotę ;) Na tych bliskich zdjęciach widać jakość lakieru i wygląda to pięknie !

a kurz widziałes:)))bo foty po suchym ale tak z 200 km przelatane:)),aja po deszczu sie ubrudzi to taka brzydka wisniowa sie robi:)takto woskiem fast wast stosuje:)

wypucowałem dzis nawoskowałem odkurzyłem:))po usmiechałem sie do niej i do garażu schowałem do soboty musi poczekac na mnie:))))),nie wie czemu ale ten lakier taki "mięki",bo mini odpryski sie trafiają na lakierze :((

Niestety tak jest z lakierem.. warto kupić sobie 50 kę lakieru (na Wierzbickiej np.) i podmalować zapałką, czy mniejsze igłą. Oczywiście żeby nie poszło dalej..

Ja u siebie też zauważyłem ze się pojawiają na błotniku, za przednim kołem. Myślałem nad jakaś folia ochronna, ale kij wie jak będzie :D

ale w 156 jakos był bardziej twardy:),mi to tez te 18 tez troche sypią kamczki,a na masce tiry

Niestety jak się dużo jeździ, to przód się masakrycznie obija.. staram się nie jeździć za tirami, jak tylko moge, ale czasem uniknąć się nie da.. nawet z naprzeciwka potrafi sypać..

Amortyzatory
Powrót