[GT] Szkodnikowe gt :))

82.jpg

Ja mam u siebie tak, przed FL.

kiedy był fl? moja jest z 02.03.2006 i ma wklęsły znaczek :) tak jak kolega ryszewskid :)

Łukasza GT była też chyba z 2005 i miała wklęsły znaczek. Ta podstawka, to czasem nie jest to samo, co było w 147 przed FL, czyli przekręcany znaczek i dostęp do kluczyka?

Edit: Moja jest z 22.10.2005

Nie ma zadnego kluczyka. Inne mocowanie znaczka po prostu. Ryszewski skoro tak masz to pewnie miales zmieniana klape no chyba ze masz belle od nowosci. Do maja 2005 byla przed fl.

Mazi, ja i Łukasz tak mamy /mieliśmy w podobnym roczniku, wiec nic nie musiało być zmieniane. :)

Niby tak ale tak czy siak sa dwa dodzaje znaczkow. Najczesciej do polowy 2005r maja znaczek z podstawka. :D

kolego i jak GT po prawie pół roku?? Nie mogłem być w niedziele na GS a chciałem na żywo obejrzeć:)

5miesiecy ledwo dopiero:)),aa zadowolony jestem::)soboty i niedziele tylko ją z garazu wyciągam i narazie mało nakreciłem 10 tys. km:))w wiosne i lato na drobie:),nie było co oglądac upackała sie solą i błotem sniegowym:)))

Ostatnia edycja:
soboty i niedziele 10tys?? to ja w tym samym czasie kupiłem i 7tys na codzien:) to niedługo serwis u Kamila??:)

klapy kamil mi wywalał,oleje to na Warszawskiej wymieniam tak zeby mu głowy nie zawracac :))olej zmieniony 3 tys temu,bo kupiłe to gt prawie po wymianie oleju:))jak dobrze bedzie to moze 50 tys weekendowo nalatam:))))
Miałem fajny plan Gt dokoła Polski:))objechac ,ale zobaczymy:),ja to moge jechac gorzej wolnym w pracy dziewczyny:)),natchneło mnie jak zobaczyłem ja motorowerem objechał Polske :)))

Ostatnia edycja:
to coś pewnego mają czy ze swoim jedziesz tak tylko na wymiane?? jakbym miał gdzie to bym sam działał ale warsztatu pod blokiem nie rozłoże bo i tak nie ma gdzie stawiać:)

oni tylko oleje wymieniają i filtry itp:))sporo lat wymieniam u nich i raczej pewny olej mają,tylko markowe filtry na zamówienie,takto filtona proponują,a knechta zam.mi:),tak z 10 lat to ja unich na pewno zmieniam:)i alfa i ravke busa,i samochody rodziców:)

noi małe straty po zimie:)tylko łacznik stabilizatora sie wystukał:)),takto gtek smiga jak szalony:)))

klapy kamil mi wywalał,oleje to na Warszawskiej wymieniam tak zeby mu głowy nie zawracac :))olej zmieniony 3 tys temu,bo kupiłe to gt prawie po wymianie oleju:))jak dobrze bedzie to moze 50 tys weekendowo nalatam:))))
Miałem fajny plan Gt dokoła Polski:))objechac ,ale zobaczymy:),ja to moge jechac gorzej wolnym w pracy dziewczyny:)),natchneło mnie jak zobaczyłem ja motorowerem objechał Polske :)))

Fajny pomysł dookoła Polskę objechać. Ja swoją GT zabrałem do jej ojczyzny, żeby odżyła :-) Dobrze jej to zrobiło.

GT dużo lepiej się tam czują. Myślę, że żaden włoch nie robił dochodzenia, którędy mu woda przecieka, albo dlaczego mu lampa paruje. Tam te problemy nie istnieją :)

Amortyzatory
Powrót