[GT] Szkodnikowe gt :))

kiedys zawsze chciałem niebieskie:))))))))ale potem upodobania kolorystyczne sie zmieniły:)czerwone,czarne albo niebieskie:)

a tak biednie na zimowych:)

niestet cos foto niechciało sie wstawic,ale galeri radomskiego klubu foto jest:)

Ostatnia edycja:
Piękna ta Twoja bella :) Felgi letnie robią robotę. Co do wnętrza to chyba naprawdę rzadkość, bo siedziałem w alkantarze, ja mam skórę, a welur to widziałem tylko w Twojej Gt :)

to nie jest welur nawet sam niewiem co to za materiał:)Q2 wychodziło tylko takimi siedzeniami,albo skóra z nitką

to nie jest welur nawet sam niewiem co to za materiał:)Q2 wychodziło tylko takimi siedzeniami,albo skóra z nitką

To jest tkanina poliestrowa o wzmocnionych włóknach. Poza tym widać, że w bdb stanie.

Dziwny materiał:)tak czy tak:)ale kropla wody potrafi zrobic jakby plame:)dbam o czystosc przesadnie ale niełatwo dbac o ten materiał.Stan jest bardzo dobry albo materiał taki albo niski przebieg:))

Nadal problem mam z telefonem i kody 1234,1111,0000 testowałem :),a chciałem żeby działało jak juz ma go:))),z nowosci spalanie znormalniało mi 5.7trasa srednia predkosc według kompa 100:)

I jak udało się rozwiązać problem tel? Alfa przepiękna, już nie raz oglądałem ale nie miałem okazji pochwalić :) q2 robi robotę, no i fajnie ze po 2005 bo ten znaczek z tylu duzo lepiej wyglada po lifcie jesli mozna tak to nazwac heh. Felgi też robią robotę, choć nie myślałeś o jakimś innym kolorku?

A no i dodaj jakies zdjęcia bo tamte wygasły a jest na co popatrzeć. Szczególnie wnętrze chciałbym zobaczyć ;) Fajne te przeszycia czerwone

I jak udało się rozwiązać problem tel? Alfa przepiękna, już nie raz oglądałem ale nie miałem okazji pochwalić :) q2 robi robotę, no i fajnie ze po 2005 bo ten znaczek z tylu duzo lepiej wyglada po lifcie jesli mozna tak to nazwac heh. Felgi też robią robotę, choć nie myślałeś o jakimś innym kolorku?

A no i dodaj jakies zdjęcia bo tamte wygasły a jest na co popatrzeć. Szczególnie wnętrze chciałbym zobaczyć ;) Fajne te przeszycia czerwone

Jaki znaczek z tyłu masz na myśli?

co do tel.to jakos nadal nie działa:),a felgi mm ciekawe jakby białe wyglądały :)),kusi mie cały czas sprycha biała:))
własnie jak znaczek po fl?

no ja na zywo gt Daniela z tymi felgami widziałem:))),ale obnizac nie będę gteka tego jestem pewien:))

Jaki znaczek z tyłu masz na myśli?
Tu masz dwa różne, na żywo bardziej różnice widać, chodzi oto że przed liftem jest na takiej podstawie czarnej a po juz taka plaska jakby wprasowana w klape bagara. Chyba że to prowokacja że to nie znaczek a emblemat ;p
attachment.php

attachment.php

Wrzucaj białe :D te twoje też będą fajnie białe wyglądać. Tylko słabo z utrzymaniem czystej felgi mnie by to denerwowało choć tak samo cieżko i srebrną utrzymać :D

Załączniki

• Alfa_GT_20090801_rear.jpg
    Alfa_GT_20090801_rear.jpg
    96.6 KB · Wyświetleń: 260
  • Alfa_Romeo_GT_2004_17.jpg
    Alfa_Romeo_GT_2004_17.jpg
    63.6 KB · Wyświetleń: 225
Ktos sie orientował czy znaczek po FL pasuje do przed FL?? Juz długo mi to spac nie daje.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)

Amortyzatory
Powrót