[GT] Szkodnikowe gt :))

Zdjęcie0612.jpg 337619137_2_644x461_pokrowiec-na-alfa-romeo-147-i-podobnych-modeli-dodaj-zdjecia.jpg Zdjęcie0613.jpg Zdjęcie0614.jpg o taka paczka dzis przyszła do mnie:))) mysle ze każdego alfiste takie cos by ucieszyło:))foty z przymiarki na szybko nie naciągniety do konca:)),wczoraj akurat samoch umyłem:)

Kryzys wieku średniego?? Żeby samochód w garażu nakrywać...
:P

A wiesz co się dzieje, jak pod taki pokrowiec się trochę piasku dostanie? :)

Też kiedyś myślałem o takim. Ale się wyleczyłem po tym, jak zacząłem przykrywać tak motocykl.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

A wiesz co się dzieje, jak pod taki pokrowiec się trochę piasku dostanie? :)
akurat wczoraj umyty i na woskowany był:))

- - - Updated - - -

Też kiedyś myślałem o takim. Ale się wyleczyłem po tym, jak zacząłem przykrywać tak motocykl.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

to przymiarka była:)w lato,wiosne bedę nakrywał:)umnie gt od poniedziałku do soboty w garażu:)

- - - Updated - - -

Kryzys wieku średniego?? Żeby samochód w garażu nakrywać...
:P

hehe zawsze taki orginalny pokrowiec chciałem miec:)))))garaż-w lato myje w pon.np a w sobote wyciągam i juz zakurzony :))

akurat wczoraj umyty i na woskowany był:))

- - - Updated - - -

to przymiarka była:)w lato,wiosne bedę nakrywał:)umnie gt od poniedziałku do soboty w garażu:)

- - - Updated - - -

hehe zawsze taki orginalny pokrowiec chciałem miec:)))))garaż-w lato myje w pon.np a w sobote wyciągam i juz zakurzony :))

Dokładnie tak jest z tym kurzem, dlatego pokrowiec zakładać się powinno tylko i wyłącznie na czyste (najlepiej świeżo umyte i suche) auto ;) Wtedy odkrywając auto za tydzień mamy nadal wygląd auta jak przed przykryciem :P

na baranki mówisz :)))kusisz:))myslałem ANN ze juz wmontowane masz:))mi ktos montował i odrazu ustawiał lewą szybe:))Kamil miał montowac ale czasu nie miał ,Kamila pewnie znasz:))

Podobna bardzo:) ukasz nie chcesz ANN pomuc??pooglądacie swoje barany;) 3.2 kontra wsiekłe 3.0:))

jak ANN pomoże mi wyjąć Twoje Q2 to wtedy ja jej zamontuje te Twoje rączki w drzwi :D hah :P
wtedy bedziemy mogli ogladac swoje barany ;)

Spadek był nagły ciśnienia w oponie jak rozumiem, jak z resztą auta??????????

gt całe,tylko opona uszkodzona jak na foto ogólnie pęknieta dokoła ta dziura mega docisniecie butem zeby lepiej było widac:).Dlaczego tak sie stało nie wiem cisnienie raczej pilnuje:)chyba ze cos na drodze,jutro oblukam resztki opony ,napewno felga ciepła była i opona gorąca ale pewnie od hamowania na kapciu,dopadło mnie na lewym pasie,i na pasie zieleni koło zmieniałem naszczescie lewarek się nie zapadał:)a sruby się odkreciły,pare dni wczesnie na wulkanizacji mieli problem odkrecic :)opona "fortuna"kołem się toczy:))pora jednak je zmienic,z takimi kupiłem dobrze się spisywały koło 2.3 lat mają

Amortyzatory
Powrót