[GT] Szkodnikowe gt :))

gtekowi niedługo przybędzie dolocik misiowy bo zamówiony :))))))))i odrazu mocy przybędzie:))

Widzę inwestycje :D To się chwali!
Będziesz stroić, czy tylko to wrzucasz?

wygłupiam sie:))odrazu od misiowego dolotu z wyglądu pod maską plus 50 koni:)),itak cos mysle ze mam więcej koni:)

jak na razie dolot zamiast pod maską,to w bagazniku:))kolega i dolny dolot wypolerował:),dzis klima odgrzybiona:)i filter zmieniony ale syfu było:)odrazu lepiej sie odycha,chłodzi:)

dziwne ale sprzegło prawie nowe sie posypało ,data produkcji była 2013 poprzedni własciciel zmieniał,pękło a ja dekikatnie obchodze sie z nim ,ale juz nowe jest:)

spieszyło mi sie i valeo,takto bym kupił ten orginał fiatowski ten na 170 koni,ale jest co jest:)moze tamto wadliwe było

u mnie siedzi valeo w gt i dziala jak do tej pory

Nie wiem czy to drogo czy nie ale wydałem dwa raz tyle co Ty. Ja też jak się przyglądałem tej swojej starej tarczy a była w naprawdę dobrym stanie i tej nowej to niewielka różnica.

acha bo juz 670 od DC mozna kupic,umnie na tarczy to jeszcze napisy widac było itp:),musze sprawdzic moc gteka zeby nie było ze moze program mam zły wgrany np .przez poprzedniego własciciela:)albo przypadek akurat

z nowosci wahacz dolny zmieniony,przegub wew.zmieniony,piasta tylnia,i km przybywa wolniej niz planowałem ,20 tys od zakupu myslałem ze ze 40 zrobie

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
na koniec zimowa wersja :))juz dawno nic nie wstawiałem :)

Załączniki

• Zdjęcie0518.jpg
    Zdjęcie0518.jpg
    83.7 KB · Wyświetleń: 144
  • Zdjęcie0519.jpg
    Zdjęcie0519.jpg
    91.3 KB · Wyświetleń: 148
  • Zdjęcie0517.jpg
    Zdjęcie0517.jpg
    99.6 KB · Wyświetleń: 144
  • Zdjęcie0544.jpg
    Zdjęcie0544.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 150
Nie no ale koza :D

Ten zimowy zestaw alusów tak średnio się komponuje z nadwoziem GT moim zdaniem ;) No ale bryka pierwsza klasa.

zimowe strasznie nie pasują i et inne:)ale dzieki temu syf zostaje w nadkolach:)) zimowe dostałem wtedy do gt z nowymi oponami to co miałem zmieniac:))

Ja bym zmienił na 13" na zimę jeszcze bezpieczniej.

Fotograf to z Ciebie słaby :D Na żywo to jest dopiero piękna bryka, kolor mistrzostwo, z daleka widać :))

to foty z tel z klawiaturką:)))))))ale to lepiej ze na zywo lepiej wygląda niz na foto:)ciepło sie zrobi to ogarne sesje Radomskich gteków:))a z tym kolorem to tak jest zmienie o słonce to nie daje patrzec na siebie:))bez ciemny:)letko zakurzony letko wisniowy:)

- - - Updated - - -

Nie no ale koza :D

Ten zimowy zestaw alusów tak średnio się komponuje z nadwoziem GT moim zdaniem ;) No ale bryka pierwsza klasa.

co do kozy to tak ma byc:)gt do zadan specjalnych:)),ale itak mnie zastanawia czy cos nie tak czy czemu Q2 Seryjnie nie wychodziło bardziej nisko:))16 ładnie ale na 18 to dziury są:)

- - - Updated - - -

Ja bym zmienił na 13" na zimę jeszcze bezpieczniej.
bezsensem było by kupowac 17 i nowe opony skoro mam nowy kpl opon:)i 3-4 miesiące przeboleje ze gt nijak wygląda:))co mi tam:),gt widuje i na 15 :))

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót