szkodnik
Nowy
gtekowi niedługo przybędzie dolocik misiowy bo zamówiony
)))))))i odrazu mocy przybędzie
)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ile Ci wyszło bo ja też musze swoje zrobić jak wroce za tydzien na chate ?dziwne ale sprzegło prawie nowe sie posypało ,data produkcji była 2013 poprzedni własciciel zmieniał,pękło a ja dekikatnie obchodze sie z nim ,ale juz nowe jest![]()
no ile wydałes z 670sprzęgło? niewiele więcej niz ja bo 500 sprzęgło z valeo,dla mnie wizualnie oceniając tarcze to cienkawa,w 156 była kokretna,ale tu dwumas nadrabiaMi się jakoś specjalnie nie śpieszyło i poleciałem na bogato i założyłem sprzęgło z 147 DC![]()
Fotograf to z Ciebie słabyNa żywo to jest dopiero piękna bryka, kolor mistrzostwo, z daleka widać
)
Nie no ale koza
Ten zimowy zestaw alusów tak średnio się komponuje z nadwoziem GT moim zdaniemNo ale bryka pierwsza klasa.
bezsensem było by kupowac 17 i nowe opony skoro mam nowy kpl oponJa bym zmienił na 13" na zimę jeszcze bezpieczniej.