• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] Szkodnikowe gt :))

szkodnik

Nowy
Auto
była 156:)jest GT Q2
http://www.alfaradom.fora.pl/viewimage.php?i=1195
Po długich poszukiwaniach wrescie kupione :))
Wiele gt widziałem ,legende by napisał:))podziekowania dla TomkaKrk,Proxima,Umiara,Alfika147 i jeszcze paru kolegów co pomagali mi szukac:).Pod linkiem pare fot będą lepsze narazie takie na szybkiego po trasie:)
2007 rok 1.9 chyba 150 koni:)
Pojechałem ją oglądac ale niemyslałem ze kupie,pomyslałem pewnie kolejny ulep ze 3 godziny walczyłem ze sobą jechac nie jechac:))),odczucia z jazdy ciekawe:)18 felgi i nawet niezłe na Polskie drogi a bałem sie ich:)w 156 miałem 17 i sztywniejsza i nieraz miałem dosc:)a tu nawet wygodnie:).

Ostatnia edycja:
Oglądałeś bliżej tą czarną w komisie na Słowackiego w Radomiu?
Gratuluję zakupu. Dodaj jeszcze co tam pod karoserią się kryje ;)

ladna.Wrzuc wiecej zdjec i koniecznie srodka.Klubowa z Radomia?Dzieki Tobie przypomnialem sobie, ze jestem tam zalogowany i jak dawno mnie tam nie bylo tak sie zalogowalem ale jej nie widze tam

czy to Twoj temat na stronie klubu radomskiego??

No w końcu masz swoją GT ;)
Wrzuć jakieś normalne fotki z opisem a nie takie byle co.
Pozdrawiam.

ladna.Wrzuc wiecej zdjec i koniecznie srodka.Klubowa z Radomia?Dzieki Tobie przypomnialem sobie, ze jestem tam zalogowany i jak dawno mnie tam nie bylo tak sie zalogowalem ale jej nie widze tam

czy to Twoj temat na stronie klubu radomskiego??
tak to ten temat:),bedą foty i czystej :),wnetrze materiałowe :)po zalogowaniu niewidac w galeri??

niekłamałem:))mi troche szare dodatki przeszkadzają wolałbym chrom,myslałem zmieniac felgi,niektóre dodatki ale zostawiam tak jak z fabryki wyjechała:)

wnetrza tez foty bedą-ciemny materiał jak do Q2 dawali:),i jest ładne zadbane :),zawsze myslałem jak czerwone gt to biała sprycha bedzie

Zrób koniecznie zdjęcia wnętrza i się pochwal. Masz tam skórę? Jeśli tak, to zazdroszczę auta-właśnie czerwonej GT szukałem rok temu. Szkoda że rynek zweryfikował moje zapędy i jest czarna. Tak czy inaczej-GT w czerwieni jest piękna!

Te fotele w skórze są całkiem przyjemne ale alfatex też wygląda ciekawie.
drift jeszcze 3 opcja jest:)pewnie wiesz ale zap.:),ciemne wstylu recaro jak 156 miało i czerwona nitka to tu to tam:)

Dodano po 3 minutes:

Zrób koniecznie zdjęcia wnętrza i się pochwal. Masz tam skórę? Jeśli tak, to zazdroszczę auta-właśnie czerwonej GT szukałem rok temu. Szkoda że rynek zweryfikował moje zapędy i jest czarna. Tak czy inaczej-GT w czerwieni jest piękna!

ty tez ładne gt masz:))wnetrze bez skóry:)ale mi pasuje bo nawet niechciałem jej:))ja tez oglądałem czarne czerwone i wsumie juz wtedy szukałem co ty:)

Ostatnia edycja:
ciemne wstylu recaro jak 156 miało i czerwona nitka to tu to tam

Wiem o co chodzi... W 156 montowaliśmy w zeszłym roku te materiałowe recaro, a w tym roku do swojej 147 wrzuciłem fotele z Ti z czerwoną nicią ale w skórze. Dla mnie te, które masz w GT wglądają ekstra - widziałem w innej Q2 ;).

Amortyzatory
Powrót