[GT] Szkodnikowe gt :))

Całe szczęście że udało Ci się bezpiecznie zjechać na pobocze! Opona rzecz nabyta ;)

chyba cudem:),akurat na lewym pasie byłem i lewe przednie ,jakby prawe to pewnie innaczej by było

Kurde, myślałem że ta fota co mi na fb wysłałeś to taka poglądowa, a nie, że Twoja konkretnie!
Ale miałeś szczęście, że udało ci się bez dodatkowych szkód zatrzymać auto. Ciekawe czy felgi nie uszkodziłeś?
Rozumiem, że masz dojazdówkę?

Kurde, myślałem że ta fota co mi na fb wysłałeś to taka poglądowa, a nie, że Twoja konkretnie!
Ale miałeś szczęście, że udało ci się bez dodatkowych szkód zatrzymać auto. Ciekawe czy felgi nie uszkodziłeś?
Rozumiem, że masz dojazdówkę?

tak dojazdówka:))musze pełno wymiarowe koło zamiast niej dac:))najlepiej jak tanią 18 bym trafił i na zapas:))kawałek drogi dojazdówka zprzodu była potem na tyle wylondowała o Q2 bałem się pozatym stabilniej było :))felga raczej cała bo asfaltu nie dotykała :))

tak dojazdówka:))musze pełno wymiarowe koło zamiast niej dac:))najlepiej jak tanią 18 bym trafił i na zapas:))kawałek drogi dojazdówka zprzodu była potem na tyle wylondowała o Q2 bałem się pozatym stabilniej było :))felga raczej cała bo asfaltu nie dotykała :))
Ciesz się, że miałeś dojazdówkę a nie zestaw naprawczy!
W instrukcji obsługi nawet chyba piszą, że nie powinno się jeździć na dojazdówce na przedniej osi. Ja jak sobie załatwiłem oponę w przednim kole, to od razu założyłem dojazdówkę na tył, i prawie 2 tygodnie na niej jeździłem zanim kupiłem nowe opony. No i felgi, bo to był świetny pretekst żeby kupić wreszcie 18-stki, haha.

no wiesz na pasie zieleni zmieniając koło to zmieniłem szybko wiedząc ze za około 10 km jest warsztat:)aa mam assitance ale akurat w sobote nie miałem czasu na czekanie nie wiadomo ile:)

Miałeś fart że wyprowadziłeś auto bez szwanku po takim strzale i, że masz dojazdówkę, u mnie w GT tylko zestaw naprawczy z kompresorem, i nie wiele by mi pomógł w takiej sytuacjii.

Zdjęcie0803.jpgZdjęcie0802.jpgZdjęcie0801.jpgZdjęcie0792.jpg dawno nic nie wstawiałem :))jakosc telefono kalkulatorku:)))na zywo teraz przód bardziej zadziorny agresywny:))

Paweł robił:))ten co robi tylnie ledowe Paweł jest solidny:)),zapalonym xenonem nawet w dzien problem fote by było zrobic:))

ii chyba 2 lata mi mineło:)))jak gt mam:))

Ładnie wyszły, też chciałem robić u siebie, ale wypadły inne, nieprzewidziane wydatki do GieTeka :P

a Do czarnego gt jeszcze lepiej by pasowały te lampy bo wiem jak u Pawła do czarnego gt pasują:))na zywo u mnie efeky jest:)foty to nawet w 10 % procentach efektu nie odają:)))mi przy zakupie gt 1 parowała lampa to na 2 rocznice wrescie zebrałem się i oczy jak nowe:))

Zmiana na plus. Długo ci robił? Chyba też muszę się do niego zgłosić. Bo też chce pomalować środki na czarno plus spolerować szkła.

Ostatnia edycja:
14914584_1801111293492714_320030393_n.jpg Na początku listopada gt zastrajkowało:))-foch był spowodowany prawdopodobnie tym ze w gt wspominałem o innym i zmianie za jakis czas:)))Sprzęgło padło zbyt szybko-wada chyba produkcyjna . Gt nawet na lawecie majestatycznie wyglądało:))).Więc zmiana sprzęgła ,dwumas tragiczny nie był ale wpadł nowy kpl dwumas i sprzęgło :))teraz czeka filtr paliwa na montaż i górna łapa silnika orginalna od Tomka:)

Ostatnia edycja:
bo jeden kolega gada ze naderwana:))tylko ze na karoseri nie czuc ale koszt 110 z wysyłką to zmienie:))

noi tak:))w gt kpl nowy zawias tył,jednak 18 troche dała popalic,rozrząd kpl zrobiony,koło pasowe alternatora-to akurat niespodzianka była,jak i tarcze hamulcowe przednie kpl nowy:)))ceramiczne klocki za zaorały tarcze:))i tył chyba tez czekają do wymiany:))mysle ze koniec wydatków juz:))az nie wiadomo czy sprzedawac:))

Załączniki

• 12063597_1467570286885724_1140545255057229023_n.jpg
    12063597_1467570286885724_1140545255057229023_n.jpg
    67.3 KB · Wyświetleń: 0
Amortyzatory
Powrót