[GT] Szkodnikowe gt :))

Ja w czerwonej tylne wahacze wymieniałem pół roku temu, teraz szykuję się do wymiany wahaczy górnych no i chyba chłodnica klimy się kończy.
A co do ewentualnej sprzedaży...
Tak myślę co by kupić zamiast GT, i dla mnie jest problem. Chciałbym zostać przy Alfie, a tu tylko Brera by wchodziła w grę. Tyle, że auto w wieku GT, a sporo droższe... Boję się, że ewentualne rozstanie z GT będzie też rozstaniem z Alfą. Na szczęście dla mnie temat zmiany auta jest mocno przyszłościowy :)

Ja w czerwonej tylne wahacze wymieniałem pół roku temu, teraz szykuję się do wymiany wahaczy górnych no i chyba chłodnica klimy się kończy.
Tak myślę co by kupić zamiast GT, i dla mnie jest problem. Chciałbym zostać przy Alfie, a tu tylko Brera by wchodziła w grę. Tyle, że auto w wieku GT, a sporo droższe... Boję się, że ewentualne rozstanie z GT będzie też rozstaniem z Alfą. Na szczęście dla mnie temat zmiany auta jest mocno przyszłościowy :)

ja obawiam się długiego szukania:))i brera tez w głowie mi siędzi ale sam nie wiem :))

Jakie masz objawy kończenia się chłodnicy klimy?

gt do sprzedania pora na zmiany ,nie spieszy mi się cena 29999 do uzg.,numer do Mnie 500809744

Ja teraz się wyniosłem do Warki to do Radomia rzadko zaglądam, ale kiedyś często się bywało i widywało Twoje zawsze czyściutkie GT, które rzeczywiście na żywo dużo lepiej wygląda :))))
Może braciak kupi alfonsa teraz bo już ma dość vaga to będzie wpadał na spoty, bo mówi że chętnie by jeździł ale do Warszawy mu daleko to Radom zostaje :D

Piotrek czyżbyś polował na coś na B... ? ;)

Miałem na myśli Bugatti. Bentleye są dla sztywniaków ;)

Trzeba obniżyć, tak 40mm, będzie wtedy idealnie

Wczoraj na wsi mijałem się z Lamborghini. To jest prestiż... Ciągnął dwie przyczepy z rzepakiem.

Amortyzatory
Powrót