majster
Nowy
- Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
- Auto
- Same ALFICE
to teraz nie jedno V6 zostanie pogonione
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Myślisz kecaj77 ,że od tak sobie chodziłem do urzędu komunikacji,albo do salonu?? A może sobie zmyśliłem to???
Moje inaczej chodzi bo jest wypiaskowany kolektor wydechowy,i do tego brak obu katalizatorów.
Matt21-wybacz stary ale niet.
kecaj77-Polecam MR MOTORS.Z Witkei mmam barodz dobry kontakt,i pewnie kiedyś spytam otwoją alfę.Jutro nagram jeszcze raz 0-200 wieczorem,wtedy na dobrej jakości sami zobaczycie to nieszczęsne podświetlenie.
No to pogratulować,może kolega cichy( kolega który kamerował) się wypowie jaka dziś była wspaniała takcja.Ogólnie napisze jak zawsze: kreska prawdę ci powie, i liczę,że kiedyś będziemy mogli sobie się porównać.
Twoje 2,4 190km 400Nm w alfie 166
Moje 1,9 16v 181km 392Nm w alfie 156
Porównaj sobie masy i proszę bez napinki.Daże szacunkiem alfistów,nawet tych co żucają błotem.
A ja daże szacunkiem fszystkih, ktuży łykneli trochó ortografji
Matt -wybacz nie miałem na myśli ,że ty rzucasz błotem.Szanuję ludzi ,którzy mają mocne auta,z chęcią bym spróbował się z tobą.
No to pogratulować,może kolega cichy( kolega który kamerował) się wypowie jaka dziś była wspaniała takcja.Ogólnie napisze jak zawsze: kreska prawdę ci powie, i liczę,że kiedyś będziemy mogli sobie się porównać.
Twoje 2,4 190km 400Nm w alfie 166
Moje 1,9 16v 181km 392Nm w alfie 156
Porównaj sobie masy i proszę bez napinki.Daże szacunkiem alfistów,nawet tych co rzucają błotem.