Program w Mr Motors

Status
Ten wątek został zamknięty.
Hahaha... Przecież to ledwo co jedzie. Nawet moje marne 2.5 w czołgu by to objechało. Żenada. :rolleyes:

to sie pograzyłes, na 1 filmiku strzała a tutajzółw, moj seryjny ts by cie bez problemu machnął, z 3 lepiej staruje,i własnie co do zmiany biegów, 40 na 1 i obroty sie konczą, a niby ponad 90 na dwójce dobre sobie, sciemniacz!!!! popraw sobie ten silnik bo chyba juz go dojechałes

Fakt jedzie baaardzo słabo, mimo braku trakcji silnik powinien rwać się ostrzej do roboty. Z boksującymi kołami do 120 włącznie.....

z ciekawosci bede musial zrobic test moim jtd jak sie zbiera do 100:)

Co niektórzy to sie chyba za bardzo nakrecają, podniecaja, itp:) hihihi

Wiem po swoim aucie że na mokrym asfalcie na 3 obroty potrafią wskoczyć na 5 tys, a licznik na 120 z tym ze jadę może z 70 :D na nowych letnich 225 :D Więc taki killer powinien chyba podobnie, a nawet lepiej wymiatać.

wiecie co... dajmy sobie juz spokoj z tym tematem bo nie warto. kazdy ma swoja opinie i niech tak zostanie.
fakt sporo z tego nie trzyma sie kupy ale nie roztrząsajmy juz tego.
hmmm po tych ostatnich filmikach przekonalem sie tylko do jednego: moja 156 1.9 8v 110PS jezdzi niezle ( jest niewiele wolniejsza ) w porownaniu z 16v i do tego z ta moca.
ale nie wazne.
mimo wszystko jak spotkam Rybakamj gdzies w polsce to i tak mu pomacham czy tez mrugne swiatlami bo jest jednym z nas bo jezdzi alfa.
pozdrawiam :)

Jak nie wiesz co napisać to nie pisz nic. Żadnej nowości nie wniosłeś teraz. To nie kącik ortograficzny i nie tego się rozmowa tyczy w tym przypadku.
Może faktycznie zbytnio oczekiwałem czytania między wierszami. Rozbawiło mnie to, że kolega szanuje Alfistów, równocześnie wciskając im kit i robiąc z siebie megalepszego udając że ma lepsze JTD niż wszyscy inni (bo jak to inaczej wytłumaczyć?). Nie widzę tu szacunku do kogokolwiek z tego forum.

rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
184.jpg

bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )

"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."

z mojej strony koniec
141.jpg

Mimo,iż od dawna nie odzywam się na forum i tylko piszę na priv z pewnymi osobami m.in. z kolegą starscream,to nadal jestem zaskoczony,że loża szyderców i to "alfistów" dalej cieszy się tak wielką popularnością.

Szkoda...

rybakmj-wybacz chłopaku za to nieporozumienie.

Fajny masz akcent Rybakmj - jak bym "Samych swoich" oglądał :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Mimo,iż od dawna nie odzywam się na forum i tylko piszę na priv z pewnymi osobami m.in. z kolegą starscream,to nadal jestem zaskoczony,że loża szyderców i to "alfistów" dalej cieszy się tak wielką popularnością.

Szkoda...

rybakmj-wybacz chłopaku za to nieporozumienie.

A jak tam mody u ciebie, pewnie już masz z 1000koni?

Nieobecny od pół roku nagle usłyszał na ośce że rybakmj wsadził fejkowy film - ROTFLOMGHAHALOL

Bardzo często jestem na tym forum,choć bez logowania chłopcze.

Chciałem tylko oczyścić usera rybamj z zarzutu mojej osoby.

Tyle odemnie.

z ciekawosci obejrzałem sobie filmiki rybaka jeszcze raz i powiem tak. Moja dzis dostała po garach i od 0 do 100 idzie lepiej, twoja jakos przy 60 dostaje zadyszki. Ciekawe dlaczego? U mnie idzie równo do 100. To tak z ciekawosci:)

Powiem szczerze (chociaż nie chciałem się tutaj wypowiadać) że również dzisiaj przegoniłem tak porządnie bellę i zaskoczyło mnie że nawet bardzo szybko przyspiesza no i przy płynnej zmianie biegów nie widać takiego zwolnienia jak na filmiku przy 60km/h.
Być może kwestia wprawy i "poznania" umiejętności autka.
Jednak nigdy na 2 biegu nie osiągam tak zawrotnych prędkości jak na tym filmie który "wywołał furorę". Bieg trzeci pozwala osiągnąć mi przy 4tyś obrotów prędkość około 100-max120km/h.
Takie małe porównanie tego co potrafi 1,9 jtd przy chipie.
Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót