Program w Mr Motors

Status
Ten wątek został zamknięty.
Licznik na dzień dzisiejszy to niecałe 90tys km.Tło zielona bo może taka jakość nagrania,ale to będzie zweryfikowane nowym filmikiem,który postaram sie nagrać jak najprędzej.Sam masz JTD,sam wiesz ja kto brzmi bez kata,lub po ingerencji w wydech.Dzwięk jest inny,ale nie mówie że podobny do V6.Dźwięk na moim filmiku jest zupelnie nie podobny do V6.Tam w ogóle słychać takie burczenie,więc nie wiem skąd to sugerowanie wam przyszło do głowy.

Ja sie dalej zastanawiam jak w silniku z common railem u nas jtd zmiania sie kąt wtrysku? Wytłumaczy mi to ktos? Czytam i mam pare książek już przestudiowanych o common railu w różnych autach i ni jak mi sie to nie widzi.. Katem wtrysku steruje sterownik - ecu. Musiał byc dobry magik że to ogarnął, albo te wszystkie ksiązki kłamią - ide je oddac do ksiegarni:)

Wiem tylko tyle,że Rogal pogmerał coś w ecu i spaliny znacznie mniej śmierdziały,potem powiedział mi ,że zmienił kąt wtrysku.Dobrze by było jak by jakiś tuner zabrał głos.

Na liczniku nie całe 90 a na filmiku ponad 180 który zaprezentowałeś... Więc dalej nie rozumiem, a czym byś nie nagrywał nie jesteś w stanie zrobić koloru zielonego z czerwonego/bursztynowego. W Programach do obróbki można porobić takie cuda. No i te różne trzaski w tle, po oczyszczeniu tego słychać ewidentnie v6.

Ostatnia edycja:
Normlanie ręce mi opadają,możecie robić cuda jakie tylko chcecie.Nagram filmik z dwóch zegarów i będzie ( mama nadzieję) klarowniejsza sytuacja.

Sam się dziwisz że ludzie cię tak oceniają. Jak wrzucasz jakieś dziwne filmiki, każdy napisał prawdę co o tym sądzi, wrzucili oryginalną wersję tego filmiku, autor nawet się odezwał. Więc nie mniej do nikogo pretensji że nikt ci nie wieży.

A co nagrasz teraz film prawdziwy jak jedziesz i sądzisz że nagle wszyscy będą ci zwracać honor i cię przepraszać ? Niby za co skoro ewidentnie oba filmiki się będę różnić bo są dwa różne auta.

Z ciekawości podrzuciłem oba filmy koledze i co?? Po potraktowaniu odpowiednim oprogramowaniem powiedział że są identyczne. Nawet nie zbyt wprawione ucho wychwyci ze dźwięki są identyczne plus odcinka na pierwszym biegu. Chyba tez 1.9 nie wyciąga prawie setki na 2ce :) Bujda na resorach, takie moje zdanie :)

A może podczas ostatniej wizyty w Mr. Motors przez pomyłkę włożyli mu V6?:D rybak (alfonso), zerknij pod maskę...:D

Multiple login detected from alfonso.

Other recognized logins for this user are:

1. rybakmj
I tyle w tym temacie. Kolego, wstydu nie masz. Tak samo jak ściemą było jtd killujące gta, tak samo to wszystko jest jednym wielkim kłamstwem.

alfonso też był tak fantastycznie zorientowany w temacie... I jego samochodu też w sumie nikt nie widział. :) Mnie od początku zastanawiało, jakim cudem 1.9 170 koni jedzie szybciej niż 2.4 180 koni. Teraz już wiadomo. ;)

Ostatnia edycja:
ale jak to? Przeciez na alfaclubie rybak ma juz pare osob potwierdzajacych jego tozszamosc:) hihihi

Chyba nie ma problemu założyć sobie kilka kont :) Wg mnie dla rybaka alfonsa należą się spore baty.

Jeszcze jak filmik został dodany w wątku "KILLS", napisałem post ze to ściema, ze to nie może być JTD bo brzmi jak V6 i do tego przyspiesza do 200km/h w 25sek. co jest niemożliwe w jtd które ma 180KM, jednak teraz po wpisie Strzala_1 na alfaclub już taki pewny nie jestem ze to fake...

co do mozliwosci jego dizelka to prawda jest to pocisk na kolach z klekociem, 2.5 v6 ma z nim wielki klopot filmiku nie bede ocenial przemilcze i zaczekam na rozwoj

Rymbajk nalezy do naszego klubu i osoby co sie udzieliły w temacie alfaclubu rowniez wiec dodam ze to nie sa konta fikcyjne

rybakgate. lepsze afery niz w wiadomosciach :D Po wrzuceniu przez rybaka filmiku do tematu kills wydawalo mi sie, ze gdzies to juz widzialem i widocznie przeczucie mnie nie mylilo.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót