Program w Mr Motors

Status
Ten wątek został zamknięty.
marekm-więc cię uspokoję ,BO NIE JESTEM ŻADEN ALFONSO!! I tak długo będe to wiercił ,aż czegoś wreszcie się dowiem.

Myślę że nie ma co się dalej obrażać i twierdzić nie wiadomo czego.
Kolega przyznał się że to nie jego filmik więc sprawa zakończona.
A obrażać się nawzajem możecie tak do śmierci albo zakończenia tego tematu i i tak do niczego nie dojdziecie więc sądzę że ta bezsensowna gadka do niczego nie doprowadzi.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam

wojtekml-ok,ja tu nawwet nie czuję się obrażony na nikogo,bo każdy ma taki harakter jaki ma ,ale mi chodzi o tą niesczęsną sprawę z tym alfonso.Nurtuje mnie to ,i nie mam pojecia jak mam to udowodnić ,że nie jestem nim.Najgorsze co może być ,to odebrać komuś jego osobowść.

Myślę że nie ma co się dalej obrażać i twierdzić nie wiadomo czego.
Kolega przyznał się że to nie jego filmik więc sprawa zakończona.
A obrażać się nawzajem możecie tak do śmierci albo zakończenia tego tematu i i tak do niczego nie dojdziecie więc sądzę że ta bezsensowna gadka do niczego nie doprowadzi.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
wojtekml też jestem tego zdania,dobrze że kolega sie przyznał tylko szkoda że tak pózno,bo mógł to zrobić jakieś 10 stron wczesniej.

POzdrawiam KULI

wojtekml-ok,ja tu nawwet nie czuję się obrażony na nikogo,bo każdy ma taki harakter jaki ma ,ale mi chodzi o tą niesczęsną sprawę z tym alfonso.Nurtuje mnie to ,i nie mam pojecia jak mam to udowodnić ,że nie jestem nim.Najgorsze co może być ,to odebrać komuś jego osobowść.

rybakmj naprawdę nigdy nie zwróciłeś uwagi na charakterystyczną ( kolor mat) 156 FL alfonsa która jeżdzi po Twoim osiedlu , Grajewie albo przyjeżdża nią pracownik w firmie ???

W naszej firmie ( MLEKPOL) jest dużo aut,bardzo dużo,samych pracowników jest około 500.Jak wcześniej pisałem ,byłem w wydziale komunikacji i tam się dowiedziałem,że w przeciągu ostatnich 3 lat były zarejestrowane tylko 2 takie alfy z tym silnikiem,moja i 156 o kolorze nie seryjnym ( tak było napisane),ale nigdy nie widziałem takiego pojazdu,ani pod firmą ani w ogóle w Grajewie.Jest jedna alfa 156 w firmie ,ale sw czarna 105km 1,9.Jest też 159 1,9 150km.Taka bordowa i fakt ona jest na moim osiedlu.Ale nie znam tego pana,tylo co z widzenia,facet około 50 może troche mniej.I tyle.Resztę alf znam w moim mieście.

A cóż Cię podkusiło żeby wrzucić filmik czyjegoś autorstwa ??

Czytam tematy i wypowiedzi alfonso.Kilkukrotnie podaje on iz ma również alfę 159.Moje pytanie,czy ktoś może natknoł się na zdjęcia jego 159 podawane przez alfonso na jakims forum ?? Może tym tropem uda mi się coś znaleść,bo z tego co wiem to w Grajewie są 2 159 w tym jedną cały czas widuje na parkingu firmy gdzie pracuję i na moim osiedlu.

...myśle że tu już nikomu nie zależy na tym żeby się przekonać czy jestes Alfonso czy nie.
po tym jak przez 10 stron szedłes w zaparte że ten filmik z 2,5 v6 to z twojego auta zostałeś zaszufladkowany w tej samej szufladzie co Alfonso - szufladzie pozerów którzy żyją w swoim wyimaginowanym świecie. chwała ci za to że się przyznałeś - nie każdy ma tyle odwagi. życzę powodzenia w próbie odbudowania reputacji.

Mi zależy,żeby przekonać innych.Więc jesli ktoś się natknoł na takie foto ,to proszę o link.

W sumie dobrze, że się przyznałeś. Ten krok może być początkiem odbudowywania Twojej reputacji, honoru... Pozdro.

marekm-więc cię uspokoję ,BO NIE JESTEM ŻADEN ALFONSO!! I tak długo będe to wiercił ,aż czegoś wreszcie się dowiem.

teraz juz nikt w nic tobie nie uwierzy, i prosze nie odpisuj, bo niechce mi sie z toba gadac.

Wrzuć no link do posta w którym alfonso mówi, że ma 159.

Teraz będzie szerlok szukał kogoś kto się mu włamuje do służbowego kompa, aż za 2 tygodnie się przyzna że to on. Pathetic.

Powodzenia, nie złap schizofrenii.

a ja tak zapytam z czystej ciekawości - za pisanie z 2 kont to przypadkiem nie ma bana?

Tu jest wzmianka ostatni post na pierwszej stronie:

http://www.forum.alfaholicy.org/tuning_mechaniczny/26109-panzerwagen_killer_252km_487nm.html

cyt: "posiadam też 159 trohe dłubniętą"

Tu równiez jest wzmianka o posiadaniu 159 cyt: "Jako posiadacz 156 i 159" post 8 na tej stronie:

http://www.forum.alfaholicy.org/tuning_mechaniczny/25512-156_gt2256_czy_wieksze.html

Żuwik-niech mi to zajmie nawet 2 miesiące to i tak nie odpuszcze,a w scherlokowaniu raczej nie jestem taki biegły jak wy.

---------- Post dodany o godzinie 20:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:37 ----------

Czytając posty alfonsa na alfaclubie znalazłem być może jeszcze jeden trop.

W tym temacie,na drugiej stronie pisze,że został dziadkiem: post 2 strona 2.cyt: [...] hętnie pod warunkiem,że mnie wnuczka puści...miesiąc temu zostałem dziadkiem [...]

http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=25149&postdays=0&postorder=asc&start=15

Facet ,który jeździ bordową alfą 159,mieszka na moim osiedlu i pracuje w mojej firmie jest w wieku około 50 lat ( na oko).Być może to nic nie znaczy,ale imam się wszystkiego.

Ostatnia edycja:
mam chyba za miękkie serce ale zostawię ten temat, aż wymyślę co z nim zrobić.
Wiedzy merytorycznej w nim nie za dużo więc ewentualna szkoda też nie bedzie jakaś ogromna.
kolegi rybakmj nie lubię już za to że musiałem przeczytać od deskido deski cały topic, tylko po to żeby na kiniec przyznał się do robienia sobie jaj lub z siebie kretyna.

Na próbę wiec zostaje. osoby które będą miały odwagę pisać o czymś innym niż zagadnieniach technicznych spotka zasłużona kara.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót