i to wszystko w tym temacie.Dobra dla uspokojenia wszelkiej gawiedzi napisze :nie to nie był mój film.
POzdrawiam KULI
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i to wszystko w tym temacie.Dobra dla uspokojenia wszelkiej gawiedzi napisze :nie to nie był mój film.
wojtekml też jestem tego zdania,dobrze że kolega sie przyznał tylko szkoda że tak pózno,bo mógł to zrobić jakieś 10 stron wczesniej.Myślę że nie ma co się dalej obrażać i twierdzić nie wiadomo czego.
Kolega przyznał się że to nie jego filmik więc sprawa zakończona.
A obrażać się nawzajem możecie tak do śmierci albo zakończenia tego tematu i i tak do niczego nie dojdziecie więc sądzę że ta bezsensowna gadka do niczego nie doprowadzi.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
wojtekml-ok,ja tu nawwet nie czuję się obrażony na nikogo,bo każdy ma taki harakter jaki ma ,ale mi chodzi o tą niesczęsną sprawę z tym alfonso.Nurtuje mnie to ,i nie mam pojecia jak mam to udowodnić ,że nie jestem nim.Najgorsze co może być ,to odebrać komuś jego osobowść.
marekm-więc cię uspokoję ,BO NIE JESTEM ŻADEN ALFONSO!! I tak długo będe to wiercił ,aż czegoś wreszcie się dowiem.
Bocian też patrzę jesteś niezły:girl_wacko:
Na alfaclubie jesteś jako adamodg
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/3477.html