Bocian też patrzę jesteś niezły:girl_wacko:
Na alfaclubie jesteś jako adamodg

Wysłany: Pią Lis 05, 2010 8:33 am Temat postu:
rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )
"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."
z mojej strony koniec
Powrót do góry
a na alfaholikach jako bocian
Wczoraj, 08:50 #
150 bocian
Użytkownik
Romeo
Samochód: brak - szkoda całkowita ( 156 1.6 TS )
Podziękował: 12
Podziękowań: 103 w 98 postach
rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )
"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."
z mojej strony koniec

pogrążony w smutku po orzeczeniu szkody całkowitej
Taki sam nick to chociaż jakieś rozpoznanie a tak to jakbym wypowiedzi dwóch różnych osób czytał
Pozdr