Program w Mr Motors

Status
Ten wątek został zamknięty.
Raport z godziny 18:02 dzisiejszego dnia.
Dodatkowe info - forum nie rozpoznaje użytkownika po IP. Rozpoznaje go po plikach cookies, zatem: alfonso - przyznaj sie do ściemy, bo to naprawde jest żenujące od samego początku. Pisząc takie płytkie kłamstwa tylko obrażasz inteligencję wszystkich z tego i innych for użytkowników alfy, niz poza tym, więc pisanie o Twoim szacunku do innych jest co najmniej nie na miejscu.

Bocian też patrzę jesteś niezły:girl_wacko:
Na alfaclubie jesteś jako adamodg

16361332414a84a8d32019e.jpg

Wysłany: Pią Lis 05, 2010 8:33 am Temat postu:

rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
184.jpg

bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )

"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."

z mojej strony koniec
141.jpg

http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/3477.html
Powrót do góry

a na alfaholikach jako bocian

Wczoraj, 08:50 #150 bocian
Użytkownik
Romeo

Samochód: brak - szkoda całkowita ( 156 1.6 TS )
Podziękował: 12
Podziękowań: 103 w 98 postach

icon1.gif

rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny
184.jpg

bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )

"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."

z mojej strony koniec
141.jpg

pogrążony w smutku po orzeczeniu szkody całkowitej :(
user_offline.gif
quickquote.gif

Taki sam nick to chociaż jakieś rozpoznanie a tak to jakbym wypowiedzi dwóch różnych osób czytał

Pozdr :D

Ostatnia edycja:
a kolega Cezi to się z jakiej choinki urwał? :D:D:D przecież to od dawien dawna oczywiste że adamodg vel bocian to jedna i ta sama osoba:D:D nawet w podpisie on to ma od pół roku:D kolega jakąś nową Amerykę odkrył czy o co chodzi bo nie wiem? :D ..przecież nigdzie nie jest napisane że trzeba mieć te same nicki na obu forach:D /chociaż osobiście wole bardziej boćka:D/

No to bociek albo adamodg:D masz rację że nie musi mieć takiego samego nicku. W tym poscie chce udowodnić (na przykładzie BOCIANA z góry przepraszam:)) że można być dwoma różnymi osobami. I jak tęgie głowy na forum udowodniły że kolega z zaściany może nam robić koło hu..j..a na tym samym IP, także rybakmj i alfonso mogą być dwiema różnymi osobami...:eek:

PS nie znalazłem postu z podpisem bocian vs adamodg lub odwrotnie:-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
tylko kto będzie kręcił? bo za chwilę się okaże że Cichy to kolejne alter ego Michała :D
Panowie, dajcie już mu spokój. Chłopak spalony u nas, na alfaklubie, zostało mu tylko forum regionalne, a i tam szału już nie zrobi...:D Temat moim zdaniem do zamknięcia.

Nie no to się w pale nie miesci!!!! To jakieś kosmiczne jaja!! Ja rozumiem ,że ktoś lubi żart,ale to jest juz niesmacze wręcz chorobiliwe!!

alfonso-gościu,skoro piszesz,że czytasz forum często, znaczy ,że ten temat też czytałeś i że wiesz ŻE NASZE IP JEST TAKIE SAMO!! Więc ja się pytam: po jaką cholerę się odzywałeś,skoro z góry jest wiadomo że reszta ludzi weźmie ciebie za mnie i odwrotnie ????? W ogóle kim ty jesteś??? Mieszkasz na Centrum???

Chcesz mi pomóc?? OK powiedz kiedy możemy spotkać się na żywo,wybierz termin jaki tylko chcesz.Wezmę wolne,urlop,zwolnienie chorobowe,powiem że mam pogrzeb teściowej,zrobię wszystko by tylko spotkać się.Weź ze sobą znajomego,ja też wezmę kogoś z forum,żeby było potwierdzenie.Tylko przyjdź,pokaż się i wtedy może ten konflikt się wyjaśni.

Do wszystkich detektywów: napiszę w języku waszej profesji.Wczoraj,gdy ten ktoś,napisał swoje posty ( widzę że około18) byłem u swojej dziewczyny w Mońkach ( ok 40 km od Grajewa) i wracałem od niej przed 20.Nawet miałem kontrolę policji,bo żarówka tylnego światła mi się przepaliła,i nawet dzwoniłem do kilku znajomych by podpowiedzieli jak to wymienić i jaka to żarówka,m.in do Jacka z tego forum.Więc drodzy detektywi jak to by powiedział śledczy mam alibii ! I można to potwierdzić.Niech się wreszcie skończy ta cala maskarada.

Apropo wyników z filmików,już pisałem było ,mokro.Jak tylko deszcz przestanie padać nagramy coś jeszcze i wrzucimy.DO panów ,którzy mówią ,że TS mnie weźmie lekko -lubię TS-y nawet bardzo,to fajne i zwinne jednostki,ale nie ma mowy,żebym przegrał kreskę z TS ichętnie to zweryfikuję z każdym.

Alfonso,czy jak ci tam ,czekam na odzew i na spotkanie.Najlepiej nagrajmy filmik,z twarzą ,z autami mogę i ja tam być,może to ucieszy społeczność.Choć w niektórych przypadkach wątpię.

Ostatnia edycja:
alfonso-gościu,skoro piszesz,że czytasz forum często, znaczy ,że ten temat też czytałeś i że wiesz ŻE NASZE IP JEST TAKIE SAMO!! Więc ja się pytam: po jaką cholerę się odzywałeś,skoro z góry jest wiadomo że reszta ludzi weźmie ciebie za mnie i odwrotnie ????? W ogóle kim ty jesteś??? Mieszkasz na Centrum???
Tu nie chodzi o IP, oznacza to, że alfonso pisze posty na forum z tego samego komputera co Ty :P Najwidoczniej alfonso wszedł przez komin do Twojego mieszkania i odpalił sobie Twój laptop. Chyba, że miałeś go w bagażniku samochodu... wtedy będzie to oznaczać, że alfonso w tym czasie siedział w bagażniku :D

To nie możliwe,ponieważ w pracy tylko ja kożystam z tego komputera.NIe róbcie ze mnie wariata,czy schizofremika.Pokazałem wam twaz,przedstawiłem się,co jeszcze mam zrobić???

Alfonso-naprawde czekam na twój odzew.Ktoś tu wstawił jakiś filmik z youtube,czyli ,że jakieś auto masz.Więc oco chodzi???

Ostatnia edycja:
To nie możliwe,ponieważ w pracy tylko ja kożystam z tego komputera.
No to wszystko jasne, ja bym na Twoim miejscu poszedł do przełożonego albo od razu zgłosił sprawę na policję :P :P :P :P Na wszelki wypadek udałbym się też na badania :)

Tuti-to wcale nie jest śmieszne.W domu nie korzystam z kompa,jedynie praca.Słuchajcie ,jak tak jesteście super rozkminienii w temacie ,to jak rozpoznać ,że ktoś mógł pisać z tej akurat jednostki,z której ja pisałem? Bo już naprawdę nie mam pomyslów i imam się wszelkiej pomocy,czy poszlak,ale to naprawdę nie mozliwe ,że ktoś pisał z mojego kompa.Czy naprawde nie ma cienia szansy,że ktos może mieć te same dane co ja???

Ktoś tu pisze o rozdwojeniu jaźni-więc po co miałbym sobie odpisywać i wchodzić na minę??? Skoro tu kupa detektywów.

Ostatnia edycja:
Znałem kiedyś taką jedną osobę, która w żywe oczy wypierała się rzeczy i spraw oczywistych, przy okazji wymyślając całą masę kiepskich opowiastek... :D

rybak wychodzi na to ze pada u ciebie od ponad 3 dni? to juz pewnie wody do kolan jest, hahah

bimski-na zdrowy rozum,po co to wszystko?po co pokazałem swoją twarz?

Widać jesteś na bierząco w temacie informatyki,więc prosze ciebie,napisz jak można sprawdzić,czy ktoś inny mógł pisać bez mojej wiedzy z danego komputera .I jak to się dzieje,że ktoś coś pisze mając te same dane czy jak to się nazywa,co moje wiadomości?? Masz coś do mnie,ok? Ale proszę tylko o rąbek wiedzy.

NERO2287-żebyś wiedział ,że pada,wczoraj ledwie na może 2 godziny przestało.

Ostatnia edycja:
Witam.
Miałem się nie wypowiadać w tym temacie,bo robi sie już nudny.Rybakmj nie mam nic do ciebie i nie interesuje mnie czy ty to ty,choć pokazałeś twarz wiec myśle że aż tak byś się nie wygłupił i czy kilujesz takie czy inne auta,ale prosze powiedz czy ten film z zielonymi zegarami jest twój czy nie i nie pisz że jeszcze coś nagrasz. Chodzi o konketnie ten film i nic więcej. I nie ważne czy twoje auto jedzie czy nie,moje też jakoś tam jedzie ale już sie nie ścigam,może sporadycznie.

POzdrawiam KULI

POzdrawiam KULI

bimski-na zdrowy rozum,po co to wszystko?po co pokazałem swoją twarz?
Chociażby po to, żeby móc udawac ofiarę wielkiego spisku? :D

Widać jesteś na bierząco w temacie informatyki,więc prosze ciebie,napisz jak można sprawdzić,czy ktoś inny mógł pisać bez mojej wiedzy z danego komputera .I jak to się dzieje,że ktoś coś pisze mając te same dane czy jak to się nazywa,co moje wiadomości?? Masz coś do mnie,ok? Ale proszę tylko o rąbek wiedzy.
A skąd mam wiedziec kto korzysta z Twojego komputera? :D Może zapytaj w pracy, czy żaden Michał vel alfonso nie pracuje w tej samej firmie i nie korzysta z cudzych komputerów? Ciekawe jest, że twoje IP to nic innego jak ip iplusa. :D
NERO2287-żebyś wiedział ,że pada,wczoraj ledwie na może 2 godziny przestało.
Jak w Krakowie w maju i przez całe wakacje popadało parę dni, to już trąbili o stanie powodziowo-przedpowodziowym... ;)

Dobra dla uspokojenia wszelkiej gawiedzi napisze :nie to nie był mój film.Tak ,nagram jeszcze inne filmy potwierdzające jak moje JTD jedzie ,brzmi,robi czasy.Ostatnie filmy nie były z pasjonującymi czasami,ale postaram się to naprawić gdyż auto w rzeczywistości naprawdę lepiej jedzie.

bimski-i co mi z tego udawania ofiary w twoim mniemaniu ?? Deszcz pada niemal cały czas,mżawka nie ulewa ,ale pada.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót