Vredestein ultrac sessanta, jeździł ktoś na tych oponach? 235/45R18
Mam je w takim rozmiarze. Na pewno bardzo ciche i ładnie wyglądają (każdy się zastanawia czy dobrze założone
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Vredestein ultrac sessanta, jeździł ktoś na tych oponach? 235/45R18
I jeszcze chciałbym Ci jako największemu specjaliście i najbardziej pomocnemu, a przy tym przenikliwemu, użytkownikowi tego forum zakomunikować dwie sprawy:
- nie obchodzi mnie Twoja opinia o Sava, bo nie o to pytałem. Jakbym chciał kupić Sava to bym Cię zapytał jako największego specjalistę na forum właśnie o te opony
- jeżeli jakimś cudem, jako największy specjalista na forum, nie wiesz co znaczy wyrażenie "krańcowe warunki" to polecam google albo słownik języka polskiego. Może to coś rozjaśni
Dla tych co szukają oponek na lato. Wchodzi do sprzedaży nowa opona Nokiana zLine - cena jest na początek fantastyczna bo 225 50 17 98Y kosztuje w okolicach 520 zł za sztukę. Ja ze względu na różne q4 i tendencje do cięcia gum w 159 zdecyduje się na opony kierunkowe ale gdyby ktoś poszukiwał asymetryków to oferta zarąbista.