Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
oj no porazka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szukam opon letnich 225/50/17, czy takie wynalazki jak np. Nexen N6000 lub Kumho KU31 warto rozwazac, nie ukrywam ze cena odgrywa dużą rolę.
Panie i Panowie, czy warto kupic wzmacniane opony do mojej Belli?
szukam opon letnich 225/50/17, czy takie wynalazki jak np. Nexen N6000 lub Kumho KU31 warto rozwazac, nie ukrywam ze cena odgrywa dużą rolę.
a moze rozejrzeć się za dobrymi uzywanymi oponami jak np. http://moto.allegro.pl/1054-continental-sport-contact-3-225-50-17-i2930057746.html#delivery ?
auto uzytkuje glownie w miescie, nie szaleje i nie rozwijam wielki predkosci![]()
a moze rozejrzeć się za dobrymi uzywanymi oponami jak np. http://moto.allegro.pl/1054-continental-sport-contact-3-225-50-17-i2930057746.html#delivery ?
auto uzytkuje glownie w miescie, nie szaleje i nie rozwijam wielki predkosci![]()
jakie mozecie polecic na lato w rozmiarze 18'' tak 225/45 ? chetnie zakupilbym takie ewentualnie 235/45 i tez 18''
pewnie.. samochodów też używanych nie kupuj, nigdy nie wiesz jak były używane wcześniej..nie kupuj uzywek, nigdy nie wiesz jak byly uzywane wczesniej itp.
pewnie.. samochodów też używanych nie kupuj, nigdy nie wiesz jak były używane wcześniej..
to byla moja opinia, jak chcesz zmienaic opony czesciej to Twoja sprawa , ale z tego co wiem z doswiadczenia nikt dobrych opon nie sprzedaje , bo niby po co?
z samochodami jest troche inacze chyba ze sie myle, ale wydaje mi sie ze wiekszosc osob zmienia auto po prostu na nowsze , a opony zmienia sie na nowsze lub inne jak sa juz zuzyte lub za stare, Twoja sprawa jak chcesz na takich jezdzic to spoko