Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jak Ty takie czasy robisz, to po zmianie na 166 V6 mógłbyś zaliczyć spore rozczarowanie pod tym względem. Pomijając już kopa w plecy z tytułu pewnie jakichś 500Nm (?), które masz w lekkiej 156![]()

Jest dobrze
Końcówkę tak czy inaczej mógłbyś jakąś docelowo dorzeźbić, ale cisza to jest fajna sprawa. Właśnie sam kombinuję, bo w trybie głośnym jest idealnie, ale w cichym jest za głośno i w trasie (szczególnie z tyłu) jest to męczące. Plus w mieście na światłach też trochę głośno![]()
Przy tym spalaniu powienieneś przejechać 1400 km na zbiorniku. Przejedź potem pogadamy o spalaniu.no i najwiekszy szok alfa na trasie spalila Uwaga !!!!! 4.55 co prawda na autostradzie na tempomacie 100 i w nocy wyjechałem o 3 i zero ruchu ale ten wynik sxok
chyba z przepaści...mierzone przy dystrybutorze?no i najwiekszy szok alfa na trasie spalila Uwaga !!!!! 4.55 co prawda na autostradzie na tempomacie 100 i w nocy wyjechałem o 3 i zero ruchu ale ten wynik sxok
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja tam nie wiem jak to jest możliwe, mnie najmniej to udało się zejść do 6,8. Liczone od pełnego baku do pełnego baku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale jazda mieszana czy tylko pozamiejska ? ja przy 1.9 8v 105km miałem najniższe spalanie około 5 litrów drogi krajowe.