Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak Ty takie czasy robisz, to po zmianie na 166 V6 mógłbyś zaliczyć spore rozczarowanie pod tym względem. Pomijając już kopa w plecy z tytułu pewnie jakichś 500Nm (?), które masz w lekkiej 156![]()

Jest dobrze
Końcówkę tak czy inaczej mógłbyś jakąś docelowo dorzeźbić, ale cisza to jest fajna sprawa. Właśnie sam kombinuję, bo w trybie głośnym jest idealnie, ale w cichym jest za głośno i w trasie (szczególnie z tyłu) jest to męczące. Plus w mieście na światłach też trochę głośno![]()
Przy tym spalaniu powienieneś przejechać 1400 km na zbiorniku. Przejedź potem pogadamy o spalaniu.no i najwiekszy szok alfa na trasie spalila Uwaga !!!!! 4.55 co prawda na autostradzie na tempomacie 100 i w nocy wyjechałem o 3 i zero ruchu ale ten wynik sxok
chyba z przepaści...mierzone przy dystrybutorze?no i najwiekszy szok alfa na trasie spalila Uwaga !!!!! 4.55 co prawda na autostradzie na tempomacie 100 i w nocy wyjechałem o 3 i zero ruchu ale ten wynik sxok
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja tam nie wiem jak to jest możliwe, mnie najmniej to udało się zejść do 6,8. Liczone od pełnego baku do pełnego baku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale jazda mieszana czy tylko pozamiejska ? ja przy 1.9 8v 105km miałem najniższe spalanie około 5 litrów drogi krajowe.