[MENTION=12133]herbig[/MENTION] co do 166 ciężko trafić sztukę która by mnie satysfakcjonowała, nie chodziło mi o igłę, ale o dobra bazę do odbudowy na tip top, jako inwestycje na przyszłość, dlatego to miała być tylko v6 i w zasadzie w topowej wersji super i tylko 3.0 i najlepiej na zenderze ....wiec po prostu było ciężko o taki egzemplarz w takim stanie...
u siebie wiem co mam, w zasadzie jak napisałeś szukam już na siłę czegoś co można dorzucić np własnie wnętrze ti czy duże brembo, ale te ostatnie to sporo dodatków np dystanse, zmiana felg na zimę z czego mam super zimówki na stali ale 15cali...wiec to będzie może w przyszłym roku, może za rok...pisałem tez z Pablo o short shifterze pewnie po wszystkich świętych zamówię

ogólnie jak zamontuje zderzaki gta to pewnie będę myślał o progach gta aby był komplet ale szkoda mi moich dokładek bo są w idealnym stanie..ale dzięki temu będę mógł je sprzedać i odzyskać cześć kasy,
było ostatnio kompletne wnętrze ti za 1100 na allegro ale do sedana i taka kasę to ja bez problemu nawet w tym momencie mogę dać jak by było do sw
Czeka mnie jeszcze pełna kosmetyka na wiosnę czyli finalna korekta lakieru oraz pranie środka tzn bardziej podsufitki i podłogi, nie jest syf ale ma byc idealna

skory czyszczę gliptone wiec jest ok, wiadomo szara skora to szybko sie brudzi i przyjmuje od jeansow kolor
Czy to dużo czy mało ...jak sprzedawałem blu było poruszenie ze takie fajne auto itd...teraz mam i całkiem szybkie i pojemne kombi jak chciałem i pewnie nie sprzedam bo za grosze nie oddam prędzej się z wami na jakimś ze zlotów spotkam
a jakie najbliższe plany po pakiecie? pewnie zmiana drzwi tych tylnych prawych żeby tej ryski nie było co jest, i wywalenie listew z drzwi ale maja to coś co sprawia ze wyróżnia te auto z pośród innych 156 tym bardziej ze to fabryczne listwy

no i na wiosnę może zmiana felg...ale to jeszcze nie wiem okaże się chce jakiś fajny sztos pewnie bl2 felgi to teraz ostatnia rzecz która będę zmieniał