[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

jak ktos wylozy rowne 12 to oddam na tyle ja teraz wyceniam, nie mniej nie wiecej z gta bedzie wieceeej ;)

no i w końcu udało się wywalić hak ogólnie przez to ze była wykładzina wygłuszająca w SW i trzeba było wykładziny odsuwać mocno, ale cała wiązka została przykręcona od spodu do zderzaka ale nic nie wystaje ani się nie obija, wiec hak może wrócić w naprawdę szybkim czasie na auto jak bym kiedykolwiek potrzebował

widać klapę i lampy po polerce można by było jeszcze papierem wodnym przelecieć, by było praktycznie 90% rys usuniętych, ale jest naprawdę miło teraz tym bardziej ze idzie na zimę wiec pójdzie twardy wosk i będzie k2 spectrum odświeżany w zimie, a w trakcie zimy wleci gta albo już na wiosnę, na pewno jak tylko zdejmę koła idą do piaskowania i nakładania nowego lakieru proszkowego

157.jpg

158.jpg

41897082_307019990126480_2693111727733604352_n.jpg 41953631_1699429810185232_4950872917370994688_n.jpg

no i wlatuje jednak tłumik środkowy nowy dedykowany do 2.4 zrobiłem przez weekend w pracy ponad 500 km i jednak pełny przelot to nie jest to co ja chce, za dużo tym autem jeżdżę w trasach i nie to ze przeszkadza głośność,ale wole jednak by było ciszej

przy polerce całego auta chyba pokuszę sie o zdjęcie emblematów z tyłu i tych listew na drzwiach ciekawe tylko co będzie pod spodem na drzwiach :( chociaż szczerze...listwy dają rade i jest to świetna sprawa bo drzwi nie są praktycznie poobijane od parkingowek a one były normalnie w aso kupowane i montowane

Ostatnia edycja:
z innych pierdółek w końcu kupiłem sobie czarne nakładki na szpilki alufelg :)

obecnie sie zastanawiam nad wyborem tylnego zderzaka gta czy dać normalny z poleczka pod spodem czy ta wersje jak u Bartka z dyfuzorem

no to parę fotek z aparatu akurat miałem pod ręka :) zdj oczywiście pod blokiem :d

230.jpg

231.jpg

232.jpg

233.jpg

234.jpg

235.jpg

DSC_5584.jpgDSC_5587.jpgDSC_5589.jpgDSC_5590.jpgDSC_5592.jpgDSC_5595.jpg

no i plan jeśli się nie sprzeda do końca września, to lądują zderzaki gta, felgi idą do malowania oraz może zaciski z 166, chyba ze sprzedam to szukam 166 z v6 typowo do jazdy weekendowej po zderzakach drzwi po prawej stronie do zmiany i usuniecie listew i polerka całości lakieru wraz z jakaś powłoką

Ostatnia edycja:
Dobrze się ogląda te foty :)
156 po lifcie śliczna jest!

no i dlatego najladniejsza :) z zewnatrz przedlift jest piekny do tego sw a srodek wlasnie po lifcie fajniejszy no i klimatronik wiecej poduszek do tego gadzety jak czujniki deszczu, spalin itd naprawde spoko sprawa i u mnie dobrze to działa

Klimatronik w każdej był

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Masz też foto ale z tej strony gdzie drzwi są draśnięte?? Picujesz foto? Bo na zdjęciach wygląda jak milion dolarów i do końca września mam czas widzę :)

auto nie jest picowane na zdj ja nie z tych co na zdj auto lala a na zywo trup, ogolnie drzwi sa lekko zagiete od jakiegos preta czy czegos nie ze mocno ja z tym jezdze i nawet po zderzakach bym to robil...wiec pomysl jak to jest na zdj bardzo szczegółowych by to bylo widoczne

zdj fakt sa poprostu z cyfrowki a wyzej sa z telefonu i tez bez szprycowania, auto ma 240 tys przebiegu wiec wiadomo ze lakier nie jest nowka sztuka, ale jak na ten przebieg i rocznik jest w bdb stanie a jak by bylo po polerce to by było jak 2 miliony dolarow :) ja to jak bym miał robić to dopiero po zderzkach, ogolnie chce sprzedac do tego weekendu potem mam swoje wesele, a po weselu idzie kasa na zderzaki taka decyzja zony wiec....wtedy nie bede sprzedawał alfy

Moja pomyłka z tym poliftem. Obie wersje fajne, chociaż osobiście wybrałbym polifta. Tak czy inaczej ten egzemplarz faktycznie wygląda niesamowicie! :)

Budy przedliftowe mają coś w sobie, polifty są dużo nowocześniejsze, jednak dla mnie przedlift ma to coś ;)

dokladnie tak w 156 i 166 przedlifty maja to cos ! nawet jak bede szukał 166 to tylko przedlifta i to bedzie typowa zabawka :) mam 2 auto i trzeba zabawke :)

no i stało się jednak zdecydowałem się dołożyć tłumik środkowy przelotowy, a bardziej 2 małe tłumiki środkowe w miejsce kata i środkowego, dźwięk praktycznie taki sam jak był przed zmiana końcowego, a jest przelot i 2 rurka na końcu ! wiec super bo jest cisza a ja nie potrzebuje żeby było basowo :) ale rurę zostawiłem sobie bo zmiana tłumika na kanale to 5 minut bo 4 śrubki do odkręcenia :)

Czyli jednak miałem rację że warto wrzucić jakiś tłumik środkowy bo będzie za głośno?

zalezy dla kogo, ja wole cisze totalna i tak jest teraz, wcześniej było lekko słychać wydech, ale po prostu było basowo tez, a to już mi się w ogóle nie podoba, ale każdy kto słyszał na żywo mówił, ze nie za głośno i ze dźwięk idealny, dlatego zostawiłem sobie rurę jak by mi się odwidziało :) poza tym było słychać turbinę, a bardziej prace zmiennej geometrii, co tez jakoś mnie obecnie nie jara, mimo ze inni uwielbiają ten dźwięk ala blow off

Masz ją wystawiona na jakimś portalu? Akurat się rozglądam za SW i mnie zainteresowała :P

nie tylko na alfacholikach ja wystawilem gieldzie i tu mowie, chce by została na forum jak nie to bede dalej ja robił ale koszty pakietu gta plus jego malowanie szybko cene wywinduja dosc znacznie, co do samej ciszy z ostatniego postu to tez tak nie do konca jest to seria zeby nie było poprostu jest to przelot na 2 tlumikach srodkowych przelotowych wiec dzwiek zwlaszcza przy wyzszych obrotach jest super, ale jest mniej basu, oczywiscie rure srodkowa mam jak by ktos chciał zamontować, tak samo hak i 2 komplet opon na zime :)

ale raczej nikt nie kupi tym bardziej ze chce za nia taka a nie inna cene za dlugo szukalem takiej wersji by ja teraz sprzedac za 8-9 tys tym bardziej ze mamy 2 auta w rodzinie i te jest traktowane jako zabawka i auto do wyjazdow rodzinnych, bo wsiadam i moge w kazdej chwili tysiace km zrobic bez zadnych obaw

jak jej nie sprzedam to za niecałe 2 tyg jadę nią właśnie do Pragi czeskiej wiec ode mnie to prawie 700 km w jedna stronę czyli wystarczy zalać i jechać :)

Ostatnia edycja:
Wporzo, jeśli trafiła by do mnie to na bank zostaje na forum + ma na dzień dobry gwint, Blackline II i brembo :D a pakiet GTA też by zawitał, ale w przyszłym roku pewnie bo nie będę go kupował nie mając auta :D spr ogłoszenie w bazarze. Za ile jesteś wstanie ja puścić dla kogoś kto dobrze o nią zadba?

Amortyzatory
Powrót