• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Może jednak jakiś SPOT?

Jak utrzyma sie taka ilość wiary to bedzie fajny spocik :)
(A ile juz gt :D )

Siema,
to gdzie ten spot? Data była 22.09, rozumiem, że chodzi o 22.10.2017 ?
Jak odbiore moje GT od MM to też wpadnę.

No własnie. Jak Wam pasuje data?
Może mała ankieta:

15.10
czy
22.10
??

Mi pasują obydwa terminy

Ja to ogólnie myślałem że to o tą niedzielę chodzi, dobrze ,że kolega wyżej napisał bo bym pojechał :D

Ja tez myślałem o tej niedzieli. Ale jak Wam pasuje ;) dostosuje się ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

w tę niedzielę jest bardzo duża szansa że będę na kacu, następna bardziej mi podchodzi xD

Jak 15.10 to możę podjadę na drugą stronę ulicy (tesco chełm). Na 9? Panowie, to jest niedziela, dajcie ludziom pospać :D

Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka

Mi w zasadzie pasuje ta niedziela, o ile MM mi posklada GT, w przyszłą jadę do Torunia. Godzina może być dowolna, ale fajnie byłoby sobie pospać, z drugiej strony, im później tym większy ruch. Kiedyś byłem na fajnym spocie na Kamiennej Górze w Gdyni, jak bedzie nas tylu to się pomiescimy.

W niedzielę o 15 pod stadionem Energii jest zakończenie Trójmiasto Klasycznie z tego co wiem parę ładnych Alf ma się pojawić :)

Też był chętnie przyjechał, bo do Tesco mam dwie minuty drogi, jednak akurat w tą niedziele mnie nie ma. Jak będzie następne spotkanie w następną niedzielę to przyjadę :D

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Mi w zasadzie pasuje ta niedziela, o ile MM mi posklada GT, w przyszłą jadę do Torunia. Godzina może być dowolna, ale fajnie byłoby sobie pospać, z drugiej strony, im później tym większy ruch. Kiedyś byłem na fajnym spocie na Kamiennej Górze w Gdyni, jak bedzie nas tylu to się pomiescimy.
Hahaha. Twoją chyba robi na zmianę z moją. Także albo Ty albo ja [emoji23]

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

A mi pasuje wlasnie ta niedziela, bo zrobil moja. Bylo pierdologii, bo pisal do mnie o 3:20 rano ze skonczyl, to pewnie dlatego Twoja bedzie na poniedziałek ;)

Amortyzatory
Powrót