Ustalmy to najlepiej w sobotęjuż lepiej, o 9 to nie zapamiętam waszych imion nawet! ;D
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ustalmy to najlepiej w sobotęjuż lepiej, o 9 to nie zapamiętam waszych imion nawet! ;D
Mi też pasują obydwaNo własnie. Jak Wam pasuje data?
Może mała ankieta:
15.10
czy
22.10
??
Mi pasują obydwa terminy
Hahaha. Twoją chyba robi na zmianę z moją. Także albo Ty albo ja [emoji23]Mi w zasadzie pasuje ta niedziela, o ile MM mi posklada GT, w przyszłą jadę do Torunia. Godzina może być dowolna, ale fajnie byłoby sobie pospać, z drugiej strony, im później tym większy ruch. Kiedyś byłem na fajnym spocie na Kamiennej Górze w Gdyni, jak bedzie nas tylu to się pomiescimy.
Ja jednak jestem za przyszłotygodniowym terminem. MM zrobi bellę dopiero na poniedziałek [emoji24] [emoji24] [emoji24]No i co? Jakaś cisza się zrobiła. Jaki termin wybrany?![]()