• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Może jednak jakiś SPOT?

No chyba bardzo rzadko kolego, niestety.
Panowie co z wami tyle nas sie deklarowalo w zeszłym tyg. Moze ktoś założy w dziale temat o spocie i zrobimy tam zapisy ,żeby wszystko bylo jasno napisane i bez bałaganu :)?

A co powiecie na jakąś późniejszą godzinę niż 9.00?

Według mnie możemy przesunąć godzinę, np. 11:00 lub jakąś inną. Jak już jest 5 osób to i tak nie będzie tak źle. Może następnym razem uda się uzbierać więcej. :)

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Oj leniwe dupki panowie. Jeden kolega jechał na zlot ,aż z Elbląga , drugi z Gdyni. A wy cisza ! :P

DSCF9086.jpg

Nie wiem czy ktos to czyta, ale byli tutaj chetni na czwartki. Ja dzisiaj bede zapraszam ;)

Będzie ktoś jutro (w czwartek) z jakimś interfejsem, żeby sprawdzić błędy? :D

To znowu musimy samemu jakieś małe spotkanie zorganizować :D

Na fejsie można tylko robić prywatne wydarzenia...
Tak czy siak skwerek w piątek o 19!!!

Hej! ale jaki skwer? gdzie to jest dokładnie powiedzcie... Jest jakiś skwer w Gdyni nawet, ale rozumiem, że chodzi o Gdańsk "Stowarzyszenie Kulturalne Wspierania Edukacji i Rozwoju" ul. Startowa 4 ?

Pojechałem tam, ale nikogo nie było!! Dzięki.. Pokaż mi na mapie gdzie niby dokładnie to miało być

Jak nikogo nie było, jak właśnie oglądam zdjęcia że spota?

Wysłane z mojego SM-T555 przy użyciu Tapatalka

Jak można nie wiedzieć gdzie jest skwer w Gdyni..xD a nawet jeśli to wujek Google wie wszystko..:P

Jak nazywa się grupa na Facebooku, na której było organizowane wczorajsze wydarzenie?

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót