• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Może jednak jakiś SPOT?

Kto z was chetny na wypad na ogolnomarkowy spot ktory odbedzie sie na dachu galerii metropolia w gdansku 29.12.2017 o godzinie 20:00? Ja napewno jade no i dwie osobo napewno z alfisci polnoc :P

Panowe i panie , kto chętny to mały spocik dzis w klifie na 19:30 :) Zapraszam chętnych :D

Siema, dzisiaj o 19:00 jest planowany mały spot na Polance Redłowskiej w Gdyni. :)

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Poniedziałek 29/10 godzina 19:00.
Centrum handlowe Morena. Gdańsk ul. Schuberta 102A. Poziom -2. Potem jakieś jedzonko w Subway’u.

Szczególnie zależy mi na Giuliettcie Veloce, ale zapraszam każdą Bellę - ktoś chętny :)?

Jakby co jestem chętny na następne spoty, a tego po prostu przegapiłem :-)

ja jeszcze nikogo z Was nie znam, ale chętnie poznam - będę obserwował temat :)

Pozdrowienia :rock:

Moze w sobote(11-01-2019) jakis spocik ?
Taki na nowy rok :)

Ja nauczony doświadczeniem włączyłem powiadomienie :cool:

Może przyszły weekend (09-10.03.)?

Ostatnia edycja:
Ze spotami w trojmiescie od 2 lat dupa i cisza. Że tak powiem kiedys to bylo ;)

Serio ja tu troche ruszalem i zapraszalem na spoty. I z moich kilku zaproszeń raz jedyny raz przyjechal ziomek z ELBLĄGA , a drugi z Gdyni. I to by bylo na tyle.

Polecam fanpejdz i grupe alfa romeo Baltic. Chlopaki z okolic gdanska(miastko) czesto robia spoty i to bardzo liczne :)
wiec jak ktos chce sie pospotykać to niech na trójmiasto nie liczy ;)

Chyba nie może być aż tak źle...

Spróbujmy: czwartek 07.03. około 19-stej lub sobota 09.03. około 11-stej (zdążycie wytrzeźwieć :P)?

Ps. Ciekawe czy ktoś tu wejdzie do tego czasu :rolleyes:

Amortyzatory
Powrót