Może jednak jakiś SPOT?

tomSRT

Nowy
Auto
GT 3.2 ; Brera 2.4
Słuchajcie, daaaaaawno sie nie widzieliśmy , pogoda jest do d...
ale parking pod Tesco na chełmie nadal czynny :D
Może jednak podejmiemy próbę zorganizowania SPOT'a ?
Sobota jakaś , 21-szy or 28-my ?
Jak ktoś chętny niech się wpisze z uwzględnieniem:

"wolałbym 28 ale i na 21 dam radę" or
"21 nie ma szans , tylko 28 jak dla mnie" or
"dymajcie się, jesteście nudni i szybciej piekło zamarznie niż się z Wami spotkam".....

3 opcja xDDD

Nie no, dla mnie obydwie daty są spoko, w końcu nigdzie nie jadę wtedy.

Ja nareszcie mam soboty i niedziele wolne, więc obie opcje są spoko :-) parking pod tesco jak najbardziej czynny, mam po drugiej stronie ulicy

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Mi też powinny pasować obydwie daty, także wstępnie jestem za. Chętnie zobaczę w końcu Twoje GT, albo Brerę :D

Nie stałeś dzisiaj przypadkiem na skrzyżowaniu Sopockiej i Wielkopolskiej? Bo widziałem czarną Brerę.

28 01 by pasował jak do tej pory nic się nie urodzi to chętnie podjade.

28.01 z chęcią ;) Jak moja druga połówka będzie miała wolne od pracy to wpadniemy na dwie Alfy :D

czyli jak zwykle :P połowa jeden termin, połowa drugi a trzecia połowa nie może? :D

Czyli co? sobota tesco na chełmie godzina 11 czy 10?

Czyli co? sobota tesco na chełmie godzina 11 czy 10?

11 chyba lepsza opcja :D

BORZE JAK TO DALEKO. Dopiero spojrzałem gdzie to xD ul. Cieniasta czy jakoś tak?

Tak cienista :P Nie jest tak źle ;)

- - - Updated - - -

Wrzucę może na fejsa na grupę alfisti północ to może będzie nas więcej ;) tylko jaka finalna godzina?

Wrzucone. Wstawiłem godzinę 11, ale zaznaczyłem, że jest opcja brana pod uwagę na 10.

Ostatnia edycja:
Nie było żadnej opcji na 10. Od początku pierwszą opcją była 11-sta i tego sie trzymamy. Nie wiem skąd w ogóle pytania o 10-tą ??

Amortyzatory
Powrót