Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Można prosić o więcej szczegółów czwartkowych spotkań?![]()
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Jeszcze jedno- w którym miejscu?No ja ja , tylko moją to dopiero co kupiłem , wasze to cacuszka aż pozazdrościćJa nie wiem czy bede ,chyba ze kolo 23 to tak srednio juz ;p
Co czwartek o 20 się zaczyna. Ostrzegam , że dużo dzieciarni przyjeżdża czasami , no ale są tez ogarnięci ludzie z którymi można pogadać. W dodatku często wpadają fajne jakieś rzadkie furki![]()
TO CO?
Nadejszła juz wiekopomna chwiła zrobić jakiś spocik niezależny?
Bo wieki minęły od ostatniego![]()
Hehe dosłownie przed chwila czytałem jakiś temat na forum w którym pytałeś o spoty w 3-mieścieJa również chętny, chociaż AR do poprawek to może kilka podpowiedzi usłyszę ;p miejsce dowolne, godzina raczej tez![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A z ciekawości - co to za [notranslate]Alfa[/notranslate]?Noo spotkałbym się chętnie, rozrzady załatwione ale cały czas sporo rzeczy do roboty... jako ze to moja pierwsza [notranslate]Alfa[/notranslate] to sami rozumiecie ;D
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byłoby fajnieOstatnio w porywie wkur.... na humory mojego starego FES'a nabyłem najnowsza instancje MES'a
Także jakby co mogę wziąć jeśli ktoś by potrzebował coś przejrzeć...
Ja jestemDzisiaj wieczorem oddaję samochód do MM, jak zrobi go do końca tygodnia to z chęcią się zjawię żeby pochwalić się nowym nabytkiem [emoji14]
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka