Damian156JTD
Nowy
Raczej dolnego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
- to cena wahacza górnego czy dolnego??
też tak myślę, ale pytam żeby kolega uściślił, a cena nawet jak za dolny to chyba żadna okazja, bo Pablo z tego co wiem oferuje taniej.Pewno, że dolnego. Za górnego to chyba trochę za dużo, nawet jak na TRW.
Ja dziś wyjechałem od @Tomek_KRK z nowiutkim całym zawieszeniem przednimCałość wg. rekomendacji Tomka zrobiona na FASTach, zobaczymy jak długo wytrzymają
Wymieniłem komplet kompleksowo, bo stukało chyba wszystko co mogło stukać, a wymieniać po kolei pojedyncze części jest bez sensu. Wracając, jechałem z wyłączonym radiem żeby upajać się błogą ciszą - nie ten samochódA i prowadzenie się poprawiło.
Całość wg. rekomendacji Tomka zrobiona na FASTach, zobaczymy jak długo wytrzymają
a jeździ/jeździł ktoś z was na wahaczach SWAG?