A jakie masz felgi? OE czy inne?Jeśli Ci tak powiedzieli, to kłamiąJa teraz mam zimówki 4x 225 i według mnie auto prowadzi się nawet pewniej.
..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jakie masz felgi? OE czy inne?Jeśli Ci tak powiedzieli, to kłamiąJa teraz mam zimówki 4x 225 i według mnie auto prowadzi się nawet pewniej.
..
Fajne!Tec gt6 18"
mam aktualnie goodyeary asymetryczne runflaty od nowości i były spoko, ale to już nie mój budżet
Bzdury jakieś. Może ale w Q (czy tam QV jak niektórzy piszą).A co powiecie na montaż nowych opon różnych producentów per oś do Q4? Skoro i tak felgi są innego rozmiaru to wydaje mi się, że nie ma to znaczenia
Zapytaj jakiegos diagnosty, nie wiem czy mozna miec różne opony, na pewno nie na jednej osi, nie wiem jak w takiej konfiguracji o jakiej piszesz.. ciekawe w sumieA co powiecie na montaż nowych opon różnych producentów per oś do Q4? Skoro i tak felgi są innego rozmiaru to wydaje mi się, że nie ma to znaczenia w tym wypadku.
Jak na razie co pytam to ile ludzi tyle opinii, a fakt jest taki ze czasami najlepszy deal wychodzi kupujac roznych prodcucentow
A co powiecie na montaż nowych opon różnych producentów per oś do Q4? Skoro i tak felgi są innego rozmiaru to wydaje mi się, że nie ma to znaczenia w tym wypadku.
Jak na razie co pytam to ile ludzi tyle opinii, a fakt jest taki ze czasami najlepszy deal wychodzi kupujac roznych prodcucentow
Czy ktoś się orientuje ile kosztują oryginalne felgi 18" do Giulii w 2023? Ogólnie wszytko poszło mocno w górę i na pewno ceny w wątku mogą być nieaktualne. Czy w ogóle coś takiego jak zakup felg przez salon/aso istnieje? Dzięki za wszelkie porady!
Czy ktoś się orientuje ile kosztują oryginalne felgi 18" do Giulii w 2023? Ogólnie wszytko poszło mocno w górę i na pewno ceny w wątku mogą być nieaktualne. Czy w ogóle coś takiego jak zakup felg przez salon/aso istnieje? Dzięki za wszelkie porady!