Marek156/159sw
Aktywny
- Auto
- Alfy Romeo MiTo; Alfa Romeo 159sw; Alfa Romeo Gulia Super
@ radosuaf -- Nie dziw się - to są prawidła rynku. We Włoszech mniej popularne są te modele.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Była akcja, dotyczyła tylko jednego wzoru w 18" i tylko felg tylnych 9". Szczegółów nie znam, coś było napisane chyba o braku homologacji o ile dobrze kojarzę.Tak sobie jeszcze przypomniałem, może ktoś pamięta lepiej o co chodziło. Kiedyś ktoś opisywał sytuacje że kupił Giulię z felgami 18" o różnej szerokości i w ramach jakiejś akcji zmieniali mu tylne felgi na węższe 8" z niewiadomych mi powodów.

Mam pytanie, czy homologacja producenta czyli w naszym wypadku AR jest ważna przy kupnie opon? Czy można założyć opony o takim samym rozmiarze, nośności indeksie prędkości ale z inną homologacją np MO czyli mercedesa do alfy? Czy opona z homologacją AR różni się w jakiś szczególny sposób od opony z homologacją MO?
Czy można mieć problem z przeglądem technicznym czy ubezpieczenie,, jeśli na samochodzie są inne opony niż homologowane przez producenta?
Witam,nosze się z zamiarem zakupu felg na zimę zamienniki 17 cali, obecnie fabryczne rownież mam 17
Prosze o informacje czy osadzenie jest właściwe i ewentualnie jak ktoś z obecnych tu na forum ma takowe o zdjęcia jak to wyglada na live
Średnica: 17 Szerokość: 7.5 Rozstaw: 5x110 Głębokość osadzenia (ET): 32 Wykończenie: GM - gun meta
Fabrycznie to chyba najwięcej 19...
Potwierdzam, ofertowo kolega Kolpak jest the best.
Raczej jestem oszczędny ale taniej zestawu nie znalazłem i w efekcie:
mam na lato fabryczne 20" a na zimę 18" na drugich felgach - komplet właśnie od wyżej wymienionego!