duke75
Nowy
- Auto
- AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"
Dostałem dobrą ofertę na 4x8.5" do mojej Super 200KM ale z tego co pisaliście lepiej 9" na tył.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja Jezdze na 4x8,5 245 opona i jest git. Nie wiem po co ci 9"...
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Ja mam dystans 10mm dolozonyNo chłopaki pisali,że jesli RWD to lepiej 9 na tył
- - - Updated - - -
A mógłbyś pokazać zdjęcia jak wyglądają te felgi u Ciebie? Najlepiej od tyłu bo chciałem zobaczyć ja tylne felgi się prezentują.
Sam dyfuzor, kupiony na Ali.No i spoko! A zderzek z dyfuzorem z Veloce sam dokładałeś?
Sam dyfuzor, kupiony na Ali.
A skąd chcesz [emoji16] moj aktualnie wygląda tak [emoji6]Aha, racja. Jest taka opcja.
- - - Updated - - -
A wydech skąd?
Niee, ori od Q.Pewnie Ulter?![]()
Weź zrób o tym wątek i koniecznie wrzuć jak to brzmiNiee, ori od Q.
Nie ma się czym chwalic [emoji16]Weź zrób o tym wątek i koniecznie wrzuć jak to brzmi
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Nie ma się czym chwalic [emoji16]
Sami prowokują [emoji6][MENTION=79678]kozak[/MENTION] 2:1, znów offtopujesz dzisiaj haha
Sami prowokują [emoji6]
Ponieważ póki co muszę zrezygnować z zakupu kół (19) na sezon 2020, a chciałbym trochę poprawić wygląd obecnych, to mam pytanie o dystanse:
Czy ktoś z Was montował może dystanse do felg 18x8 i może coś polecić?
Jeśli chciałbym uzyskać na tylnej osi efekt wysunięcia koła jak w 19x9, to dobrze liczę, że powinienem wstawić ok 12mm?
Jeżeli teraz masz 8x18 ET33, a chcesz osiągnąć efekt 9x19 ET34, to dokładnie 11 mm... i taki dystans jest problematyczny przy fabrycznej feldze :/
Ściągnij koło i zmierz ile dokładnie piasta (kołnierz na którym centrowana jest felga) wystaje, wtedy będziemy wiedzieć co można zrobić..