Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam ,czy ktos z Was mial do czynienia z oponami letnimi Falken Azenis fk 520 lub Hankook ventus s1 evo 3,zastanawiam sie nad tymi dwoma i nie wiem ktore wybrac
Pokaż załącznik 290061
Epopeja zakończona. Felgi kupione, czekam na opony.
Wybrałem Yokohama Bluearth. Przód 235/40, tył 275/35
Jak założę to się pochwalę.
Mam pytanie odnośnie opon. Czy macie może jakieś doświadczenia z oponami całorocznymi? Mają w ogóle sens w autach takich jak Giulia?
Mam pytanie odnośnie opon. Czy macie może jakieś doświadczenia z oponami całorocznymi? Mają w ogóle sens w autach takich jak Giulia? Czy może- w myśl zasady, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego- całkowicie odpuścić ten temat?
* nie dotyczy Michelin CCOponie całorocznej bliżej do zimówki niż do opony letniej. Ma bardziej zimowy bieżnik i miękką mieszankę.
Dokładnie te opony mam w jednym z samochodów jeżdżących głównie po mieście i są super. Tyle że jak pisałem nieco głośniejsze latem niż letnie, ale zima niespecjalnie odstają od zimówek.Mam continentale allSeason contact 2 i naprawdę dają radę, zarówno w lecie jak i w zimie, ale...jakbym jeździł więcej to bym się nie zastanawiał i brał osobno lato/zima
Panowie szybkie pytanie, Giulia 2.0 200km w przypadku felg w rozmiarze 18 - jak to w końcu jest z rozmiarem opon, można wszystkie jednakowe 225/45, ale również dwa rozmiary i szersze na tył (225/45, 255/40). Czy są jakieś wskazania kiedy mieć szersze opony na tył? Wygoda/styl jazdy itp.? Bo zastanawiam się nad kupnem nowego kompletu i dumam nad tym szerszym tyłemDzięki za pomoc