Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam udalo misie podlaczyc alfadiaga z racji tego ze wywalalo mi bledy 1172 1173 1175 1176 zrobilem kilka pomiarow (zaznaczam ze to moje pierwsze pomiary ,prosze o wyrozumialosc) mam ecu 7.3.1. prosze o sprawdzenie;
-caly czas mnie rozlacz i pojawia sie taki komunikat
masa powietrza za duża na wolnych, czas wtrysku też
na pewno test był do odcięcia??
ja mam rekordowe odcięcie 7260 a u Ciebie tylko 6800
odepnij przeplywkę i srawdź co się stanie
Odciecie bylo,odpialem przeplywke i na chwile spadly obroty tak na 2 sekundy i pozniej juz bylo ok jezdzi tak samo jak z podpieta ,nie ma zadnej roznicy, czy to znacza ze przeplywomierz jest na 100procent rozwalony?
- na stronie autora programu alfadiag pojawiła sie nowa wersja 3.5.0.2.
- ciekawostką jest że program żródłowy jest typu Open-Soource.
-- www.alfadiag.net
--
- co nowego w wersji alfa diag 3.5.0.2, poprawiono parametr injTime.
- teraz pokazuje poprawnie czas wtrysku paliwa.
- nie poprawiono dalej opisu sondy post-cat i pre-cat. ( sonda za katalizatorem jest żle opisana w modelu alfa 147 ).
- chyba poprawiono stabilność transmisji.
--
--
--
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.