FELGI - zestawienie modeli

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Przed liftem tez byla na niektore kraje wersja diesla 136KM. U nas nie byla dostepna.
Tutaj wersja AE. Nie wiedzialem, ze na 16" giulia wychodzila? Zaciski sie mieszcza? Moim zdaniem, nie wyglada az tak tragicznie jak sie spodziewalem.
Screenshot (87778).jpg

Przed liftem tez byla na niektore kraje wersja diesla 136KM. U nas nie byla dostepna.
Tutaj wersja AE. Nie wiedzialem, ze na 16" giulia wychodzila? Zaciski sie mieszcza? Moim zdaniem, nie wyglada az tak tragicznie jak sie spodziewalem.
Pokaż załącznik 271324

Faktycznie nie najgorzej wygląda.
Na 16" chyba cały czas są dostępne podstawowe modele, tylko z inną felgą.

No raczej na pewno Stelvio Q 20" czyli to co ja mam u siebie na Giulii - https://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/154102-giulia_felgi_opony-post2232431.html#post2232431.
Może być OE albo przemalowane WSP nr 18.

Dzięki! To jeszcze pytanie (kiedyś pisałem PW, ale nie wiedziałem co wybrać, teraz już wiem ;-)): jakbym podjechał to udałoby się ogarnąć razem z oponami i śrubami (+ ew. dystanse czy co tam będzie potrzebne) do mojej 159?

Dzięki! To jeszcze pytanie (kiedyś pisałem PW, ale nie wiedziałem co wybrać, teraz już wiem ;-)): jakbym podjechał to udałoby się ogarnąć razem z oponami i śrubami (+ ew. dystanse czy co tam będzie potrzebne) do mojej 159?

No udałoby się pod warunkiem, że będę wcześniej wiedział co :)

Pochwale się troszkę zmianami.

Nowa felga 20”
GMP ITALIA DRAKE 5x110 8.5x20 ET31 Glossy Dark Anthracite OE ALFA

Oponki:
Michały pilot sport 4SUV 255/45/20

I czarne dekielki od Kolpak - dziękuje.

62AAC1EE-BAEA-4181-9024-D1D299F3C2EE.jpg

Pochwale się troszkę zmianami.

Nowa felga 20”
GMP ITALIA DRAKE 5x110 8.5x20 ET31 Glossy Dark Anthracite OE ALFA

Oponki:
Michały pilot sport 4SUV 255/45/20

I czarne dekielki od Kolpak - dziękuje.

Pokaż załącznik 271733

Również dziękuję :)

Ps. Teraz zobaczyłem Twoją wiadomość z 28.7 ;(
Ps.2. Jutro rozeznam Mercedesa.
Ps.3. Komunikujmy się na WA lub sms.

Panie i Panowie, mam ofertę na zakup takich felg (fabrycznie Stelvio), ale muszę wziąć większą ilość dlatego chciałem zapytać czy będą ewentualnie chętni?
Cena BRUTTO za KPL. z DOSTAWĄ lub kompleksowym MONTAŻEM powinna zmieścić się w 4000 zł.

AR OE 20a.jpg

Miałem dzisiaj przyjemność wymienić zamówione koła u [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]. Bardzo polecam współpracę z tym panem :D Kontakt od początku do końca pełen profesjonalizm, wszystko się zgadzało, czujniki ciśnienia zadziałały od razu. Wstawiam też zdjęcie po operacji :)

Pokaż załącznik 267027
Pokaż załącznik 267026

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] czy masz taki wzór jak na tych fotkach, 19'', z tym, że ciemniejsze? (nota bene górna fotka wygląda na ciemniejsze niż dolna, ale to światło). Mam Business 200 KM MY2020, czy takie wejdą? Proszę o wycenę na priv, razem z oponami letnimi (zwykłe, bez RF - czy takie wejdą?), czujnikami oraz czarnobiałymi kapselkami.

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] czy masz taki wzór jak na tych fotkach, 19'', z tym, że ciemniejsze? (nota bene górna fotka wygląda na ciemniejsze niż dolna, ale to światło). Mam Business 200 KM MY2020, czy takie wejdą? Proszę o wycenę na priv, razem z oponami letnimi (zwykłe, bez RF - czy takie wejdą?), czujnikami oraz czarnobiałymi kapselkami.

Cześć,
Tak, wszystko będzie pasować.
Napisz please maila na rj@autopon.pl, ewentualnie podaj swojego - tak mi będzie łatwiej odpisywać :)

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] wazyles moze felgi ? ile waza ori a ile zamienniki ? np. 18-19"

Cześć, szukam felg na zimę, fajnie by było gdyby funkcjonowały z systemem TPMS, ale nie jest to mus. Mam Giulię w kolorze Imola Titanium, nie jest to zbyt popularny kolor i trudno o jakieś przykładowe zdjęcia z różnymi typami felg zgranych z tym kolorem nadwozia. Pytanie do Was, aktualnie na mam felgi 18", zastanawiam się czy lepiej wziąć o rozmiar lub dwa mniejsze jako zimowe, czy pozostać przy 18"? Ewentualnie zrobić podmianę i opony zimowe wrzucić na obecne felgi, a nowych używać na lato. Bardzo mi się podoba ten wzór felgi, ale z tego co się orientuję wychodzi on jako 19", a dla własnego komfortu wolałbym pozostać przy 18". Aktualnie mam te felgi "turbinowe" w ciemniejszym odcieniu.
136.jpg

Amortyzatory
Powrót