FELGI - zestawienie modeli

Ja tam tyż bym racingliney brał tylko nie ma 18x9 i tu mnie kuszą msw82.

A może kurcze iść w 19. Tylko mam małe tarcze, nie wiem jak to będzie wyglądać plus nie chciałem ograniczać komfortu.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Maiłem ten sam dylemat, ale wybrałem 19, różnica z wyglądu między 18 a 19 nie jest tak duża. Też mam tarcze 305mm i teraz będzie lepiej widać zaciski :)
Co do komfortu to jeszcze nie mam opinii, bo jeszcze nie jeździłem (komplet na lato), ale ide w opcję bez RF więc pewnie nie będzie różnicy w porównaniu do 18RF.

Maiłem ten sam dylemat, ale wybrałem 19, różnica z wyglądu między 18 a 19 nie jest tak duża. Też mam tarcze 305mm i teraz będzie lepiej widać zaciski :)
Co do komfortu to jeszcze nie mam opinii, bo jeszcze nie jeździłem (komplet na lato), ale ide w opcję bez RF więc pewnie nie będzie różnicy w porównaniu do 18RF.
Ale będzie różnica vs 18 bez rf

Ta felga niczym się nie różni od OE, więc każda fota Giulii na tej feldze oddaje rzeczywistość.
Nawet moja czerwona na nich stoi na tych wcześniejszych fotach.

Malowałeś swoje czy jest też ciemny kolor dostępny?

Malowałeś swoje czy jest też ciemny kolor dostępny?

Tzn. moje to OE Q 19", także ja nic nie malowałem..

- - - Updated - - -

Kolpak, a masz może jakieś fotki z realizacji msw82 jednolicie grafitowych/szarych ?
I opisać jak ten szary się ma do giuliowych grafitowych sportów 17 albo 18.
Znalazłem kilka zdjęć w necie i wglądają na dość jasne ale zdjęcia też prześwietlone odrobinkę...

Słabo to wygląda, ale nie bardzo ma jak pomóc..
W OZ Polska nie mają ich na stanie, tylko sprowadzają na zamówienie z Włoch, więc nie mają jak zrobić foty "na żywo".
Kolor natomiast jest nieco inny niż na innych modelach, co też nie pomaga.
Tak mi odpowiedzieli: "Grafit na MSW 82 jest jak grafit w ołówku" :D

Niestety nie mogę już edytować pierwszego postu ze zdjęciami, więc zmuszony jestem wstawić tutaj (jeśli moderator da możliwość jego edycji, to będzie bardziej czytelnie).
Dzięki jednemu z Was okazało się, że nr 1 i 2 jest też dostępny w grafitowym kolorze, ale tylko w 18":

19 - RL Grafit.jpg

Niestety nie mogę już edytować pierwszego postu ze zdjęciami, więc zmuszony jestem wstawić tutaj (jeśli moderator da możliwość jego edycji, to będzie bardziej czytelnie).
Dzięki jednemu z Was okazało się, że nr 1 i 2 jest też dostępny w grafitowym kolorze, ale tylko w 18":

Pokaż załącznik 266334

To moja felga w graficie a nie w tym połysku? o żesz….

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]

Czy felgi WSP nr 16 wejdą do Giulii z podstawowymi, malymi hamulcami? Jaka cena za ten felunek? :)

Co myślisz o nich jako o jednej feldze na zimę i lato? Skoro są lakierowane na grafitowy, powinny wytrzymać w zimie

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]

Czy felgi WSP nr 16 wejdą do Giulii z podstawowymi, malymi hamulcami? Jaka cena za ten felunek? :)

Co myślisz o nich jako o jednej feldze na zimę i lato? Skoro są lakierowane na grafitowy, powinny wytrzymać w zimie

Jak najbardziej nadają się do Twojej Giulii oraz na zimę i lato.
A jaki rozmiar Cię interesuje? Same felgi?

no i znów z wątku na wybrany temat robi się śmietnik...

Amortyzatory
Powrót