median09
Nowy
- Auto
- AR Giulia Veloce TBi Q4 2017r.
Ja wziąłem 19” Racing Line jasne (1 wzór). Do czarnego auta powinno się fajnie kontrastować
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja tam tyż bym racingliney brał tylko nie ma 18x9 i tu mnie kuszą msw82.
A może kurcze iść w 19. Tylko mam małe tarcze, nie wiem jak to będzie wyglądać plus nie chciałem ograniczać komfortu.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kolpak a masz jakies zdjecia z 16 (WSP)?
Ale będzie różnica vs 18 bez rfMaiłem ten sam dylemat, ale wybrałem 19, różnica z wyglądu między 18 a 19 nie jest tak duża. Też mam tarcze 305mm i teraz będzie lepiej widać zaciski
Co do komfortu to jeszcze nie mam opinii, bo jeszcze nie jeździłem (komplet na lato), ale ide w opcję bez RF więc pewnie nie będzie różnicy w porównaniu do 18RF.
Ta felga niczym się nie różni od OE, więc każda fota Giulii na tej feldze oddaje rzeczywistość.
Nawet moja czerwona na nich stoi na tych wcześniejszych fotach.
Malowałeś swoje czy jest też ciemny kolor dostępny?
Kolpak, a masz może jakieś fotki z realizacji msw82 jednolicie grafitowych/szarych ?
I opisać jak ten szary się ma do giuliowych grafitowych sportów 17 albo 18.
Znalazłem kilka zdjęć w necie i wglądają na dość jasne ale zdjęcia też prześwietlone odrobinkę...
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Niestety nie mogę już edytować pierwszego postu ze zdjęciami, więc zmuszony jestem wstawić tutaj (jeśli moderator da możliwość jego edycji, to będzie bardziej czytelnie).
Dzięki jednemu z Was okazało się, że nr 1 i 2 jest też dostępny w grafitowym kolorze, ale tylko w 18":
Pokaż załącznik 266334
To moja felga w graficie a nie w tym połysku? o żesz….
Tak, to trzeci kolor. Ale Twoje czarne do białego..chyba najlepsza opcja![]()
[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]
Czy felgi WSP nr 16 wejdą do Giulii z podstawowymi, malymi hamulcami? Jaka cena za ten felunek?
Co myślisz o nich jako o jednej feldze na zimę i lato? Skoro są lakierowane na grafitowy, powinny wytrzymać w zimie
poszukuje opony 255x45x20 continental amerykańska całoroczna.
Nie wiem napisane crosscontact masz cos podobnegodsw06?
Nie wiem napisane crosscontact masz cos podobnego