Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I tyle. Spróbuj i daj znać czy pomogło.
Docieranie hamulców. Szykuję popcornJa nic nie docierałem i 0 problemów. Normalnie jeżdżę dynamicznie jak to Alfami się zwykle robi.
Ja nic nie docierałem i 0 problemów.
A niedawno pisałeś, że maglownice masz do wymiany
https://www.bremboparts.com/europe/p...cieranie-90374
i koniec dyskusji.
Serio? 15k ?przez pierwsze 15k starałem się jej jakoś tam "oszczędzać", hamując silnikiem,
A ktoś je będzie jeszcze miał od nowości przy takim przebiegu?Apropo jestem ciekaw jak będą się prezentować nasze Stelvio po 250000km przebiegu![]()
właśnie o to miałem też zapytać. ja raczej zaklafam 100-150kkm max i nowe auto, no chyba ze moja sytuacja finansowa sie zmieni za pare lat i bede dojezdzal giulie na max.A ktoś je będzie jeszcze miał od nowości przy takim przebiegu?![]()
A ktoś je będzie jeszcze miał od nowości przy takim przebiegu?![]()

Ale jaki to jest problem, bo nie rozumiem? Auto hamuje jak należy? Ile to auto ma przejechane?bede egzekwował wymiane tarcz i klockow na gwarancji, mam nadzieje ze to raz na zawsze rozwiąże ten problem