[GT] Czarna ar gt 3.2 ...

Za auto kolega dał 17900 zł, więc nawet sumując to co podałeś do 30 kzł pozostaje jeszcze sporo do wydania. Poza tym 2 kzł za tarcze i klocki jednak trochę lepsze niż w fabryce dają. Nie jest to zatem tylko doprowadzenie do stanu wyjściowego ale raczej ulepszenie. 800 zł za doprowadzenie felg do używalności? Proszę cię... pod Aleksandrowem zrobisz za circa 450 zł komplet z piaskowaniem i malowaniem proszkowym (przypuszczam, że KRYTOL też ma jakieś miejsce blisko siebie gdzie zawołają podobną cenę)

No nie wiem czy za dobrą, doprowadzenie felg do stanu uzywalności - 800zł, malowanie auta - 4000zł bo ta okleina to straszna wieś moim zdaniem. 2000zł poszło już w hamulce. Jeszcze jakieś inne "drobiazgi" o które w 3.2 nie trudno i uzbiera się 30k zł. Za tyle mozna sprowadzić igiełkę z Włoch.

Jasne, Włoch płakał jak oddawał swoją igiełkę jak z salonu za 30k .... do takich sprowadzonych też trzeba włożyć na pakiet startowy i tez często to nie są małe pieniądze.
Jak to auto w rozrachunku końcowym wyniesie 30 tys to będzie odpicowane na maksa, zawiecha, hamulce nowe, nowy lakier, wymieniony rozrząd itd czyli wsiadać i jeździć bez obaw że coś się sypnie.

Myślę, że 19 stron QT wystarczy.
Dajmy koledze nacieszyć się tym autem.

Do każdej igiełki coś trzeba dołożyc...
Jak zrobi to co napisałeś to będzie miał auto jak z fabryki, z nowym lakierem itp.
Tak na marginesie, jaki ona ma oryginalny kolor?

... Z tego co widziałem to lakier oryginał to rosso brunello 117/B czyli taki bordowy ...

No to są dwie opcje:
1. Będzie lipa pod tą folią.
2. Poprzedni właściciel był "dziwny" zakrywając tak piękny kolor folią.

Dodano po 8 minutes:

No to już sobie przypomniałem, że ta GT miała kiedyś pomarańczowe felgi.

Ostatnia edycja:
to ta sama co była jakiegoś czasu za 40k wystawiona? jak szukałem gtv to ona na alledrogo właśnie w czarnym macie i pomarańczowymi felgami stała

tamta była w macie ale kolorze a tu jest carbon a pod spodem brunello więc to chyba nie ta

Chodzi mi o tą:

85291d1360224265-alfa_gt_3_2_lpg_wam_sie_podoba_carbon_itp-6.jpg

Dodano po 4 minutes:

Tyle, ze wtedy miała w środku czarną skórę:

85294d1360224272-alfa_gt_3_2_lpg_wam_sie_podoba_carbon_itp-17.jpg

Ostatnia edycja:
w sumie nawet lakier z drugiego zdjęcia się zgadza. Mi chodziło o inna :D ale tamta chyba miala czerwone felgi nie pomarańczowe

No mi o tą samą chodzi drifter, i tu też okleina na lakierze, przynajmniej tak wygląda:>

... To raczej te same auto a raczej na pewno, gość miał za dużo kasy to wymienił sobie środek na "czerwony", tylko mało uwagi przykładał do mechaniki auta ... Ale motor i tak ma 246 KM czyli jest oki ... Z biegiem czasu będzie wszystko wyprostowane a nawet i więcej ...

Ostatnia edycja:
Jak tam idą prace nad Alfą ? ogarnięta już czy jeszcze prace trwają ?

Też jestem ciekaw. Zwłaszcza, że niektórzy bardzo się "znęcali" nad autkiem.

Amortyzatory
Powrót