[GT] Czarna ar gt 3.2 ...

Są 2 rodzaje - "stary typ" - wysokie, czyli to co się wyciera po kilkuset kilometrach , i niskie, nie wystające tak bardzo ponad obrys ramion kierownicy - te się nie wycierają. Mam w 2 alfach od dobrych kilku lat, kilkadziesiąt tys km z nimi i nic się nie wyciera.

Już zamówiłem, ciekawe jakie to wykonanie będzie ... Może na jakiś czas starczy ...

Niestety sa slabe u mnie po roku i 22t km zaczynaja sie wycierac.
176.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Niestety sa slabe u mnie po roku i 22t km zaczynaja sie wycierac.

A bo kupiłeś te wystające. Ja kupiłem całą kierę od Blackline'a (z tym nowym typem przycisków) i jest spokój od dwóch lat.

Kupowalem same gumki. Rok temu nikt nie wiedzial jaka to ma jakosc bo swieze na rynku bylo. Trraz za pare groszy wiecej masz nowe polifty.

Mała ciekawostka ... Nowa Alfa 8C, która będzie w sprzedaży od 2022 roku ... Moc 810 KM :)

8C.png

Nowa 6C, która wejdzie do produkcji od 2020 roku ...

2020-alfa-romeo-6c-tipo-963-reportedly-confirmed-for-production-122842_1.jpg

Nowe GTV, produkcja od 2021 ...

Wszystkie te 3 modele wyglądają zjawiskowo, jeżeli tak będą wyglądały w rzeczywistości to będzie piękny widok na drogach :)
Obecnie furorę robi już wygląd Gulii Quadrifoglio !

Załączniki

• alfa_romeo_gtv_new1.jpg
    alfa_romeo_gtv_new1.jpg
    74.5 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
Przyszedł czas na zmiany zewnętrzne GT ... Czarna folia ala carbon poszła do kosza ... Na początku chciałem zmienić na kolor biały perłowy + góra czarny połysk ale stwierdziłem, że na co dzień dużo już jeździ takich aut na ulicy więc ostatecznie padło na kolor Indulgent Blue (metalic) + góra od słupków, dach czarny połysk ... Ponadto auto dostało nowe progi Cadamuro, tylny spoiler dachowy od Noviteca oraz przedni zderzak na wzór Ferrari 430 ... Gotowe auto i efekt końcowy będzie dopiero po nowym Roku z uwagi na przerwę świąteczną ... A trochę jest tych prac, najgorsze prace to oczywiście było spasowanie progów i zderzaka ... Zderzak za 500 Euro a trzeba go przerabiać od nowa bo nie pasuje ni w ząb do karoserii, z każdej strony odstaje o kilka centymetrów, takie są właśnie elementy z laminatu, nigdy nie pasują jak oryginały ... Niestety ... Więc trochę zabawy z nim będzie ... Ponadto z bieżących prac to w 100% zostało zrobione podwozie, które zostało pozbawione wszelkiej korozji i zabezpieczone czarną farbą ... Progi dostaną nowe naklejki dla tego motoru 3.2 Busso ...

09.jpg

Tak wygląda zderzak ala Ferrari 430 ...

6.jpg

11.jpg

Ostatnia edycja:
Może mam skrzywienie, ale przedni zderzak przypomina mi tego od Gulii Quadrifoglio. Piękny lakier wybrałeś, szukam właśnie takiej GT z tym kolorem (wiadomka, nie identyczny - niebieski metalik) i jest to rzadki temat.

Ile wyszło Cię oklejanie samochodu? : P

Dokładnie ten zderzak ma nazwę handlową GT Ferrari 430 a w rzeczywistości wygląda jak zderzak od Giulii Quadrifoglio ... Całość oklejenia w tym kolorze wraz ze zdjęciem starej foli + małe naprawy lakiernicze 5 tyś zł ... Oklejenie przez profesjonalne studio Wrap ...

Tak wygląda nowy kolor Indulgent Blue Metalic / czarny połysk ... Na żywo wygląda o wieleee lepiej ...
Będzie jeszcze zamocowany na tylną szybę spojler dachowy Novitec ...

13.jpg14.jpg19.jpg20.jpg21.jpg26.jpg

Załączniki

• 22.jpg
    22.jpg
    47.3 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót