15 stron tematu jest dlatego, że mamy do czynienia z typowym polactwem. 95% wypowiadających się negatywnie nigdy nie miało busso i nie będzie miało. Żal dupę ściska więc będą wytykać wszystkie niedoróbki żeby poczuć się lepiej. Tak jak mówię, typowe polactwo. Przynajmniej to jest moje zdanie. Dlaczego wytykać palcami komuś jego błędy, kupił samochód jaki kupił i dopóki auto jest bezpieczne, jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. Plus jest taki że skoro na wejściu mało zapłącił to na odsprzedaży mniej straci bo niestety alfa to nie vag i jeśli nie masz szczęścia to będziesz musiał sprzedać za małe pieniądze. Pamiętam jak sprzedawałem swoją 166 busso, na forum ochy, achy jaki super wóz w jakim super stanie, a kupców przez trzy miesiące miałem TRZECH. Dopiero jak cena zeszła do standardowej z allegro, zaczęły się telefony. Niestety w polsce nie liczy się stan a cena samochodu wystarczy spojrzeć na dział "porady przy zakupie". Praktycznie każdy post to łowca okazji. Reasumując gratuluję zakupu, pojeździj, jak będzie coś nie tak nie rozczulaj się, pozbądź się auta.