Ciekawe ogloszenia

To nie 147 czy 156.. Ktoś naprawdę zainteresowany pojedzie osobiście.

Ale wcześniej warto chyba wiedzieć, czy podłoga jest cała, czy trzeba nową wspawać... Zresztą, ja się nie narzucam :).

fajna ale malowana walkiem i ma balagan w papierach:)

Ależ ta alfetta już dawno była do kupienia! Niezły numer z tymi betami na niej. Że niby taki barnfajnd :D

alfa 147 - to odbicie lustrzane ( patrz na napisy w tle na myjni są odwrotnie ). Poza tym to nie ten dział ( szukaj działu dotyczącego danego modelu ).

żeby nie było off topa to:
felgi Speedline w dobrej cenie z jakimiś tam oponami ( występowały jako opcja do 75 i na tym modelu się najlepiej prezentują ) - rarytas bo na 5 śrub ( najczęściej się trafiają na 4 ).
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-klasyki-alufelgi-speedline-15-5x98-i2522423320.html

Ostatnia edycja:
obie znane ponoc nie ma do czego spawac...

Tą z Lublina jeździłem, byłem na kanale. Generalnie samochód używany przez osobę od wielu lat do zajeżdżenia, nic nie naprawiane od x lat, zerwane poduszki silnika, założony gaz, rozwalony dolot polepiony taśmą, zgrzytające biegi, z korozją akurat nie było tak źle. Cena przyzwoita za ten stan :)

Tą z Lublina jeździłem, byłem na kanale. Generalnie samochód używany przez osobę od wielu lat do zajeżdżenia, nic nie naprawiane od x lat, zerwane poduszki silnika, założony gaz, rozwalony dolot polepiony taśmą, zgrzytające biegi, z korozją akurat nie było tak źle. Cena przyzwoita za ten stan :)

Zawsze można to porobić, kwestia czasu i pieniędzy ;) Może ja ją łyknę.... i pomału, pomału :)

a potem będzie.... 40 tys pln później;)

No właśnie - jak jest sens kupowania Juniora w rozsypce, to 75 można jeszcze znaleźć jeszcze całkiem sporo w rozsądnym stanie, a remont takiego skrzepa to studnia bez dna...

co do tej czerwonej z Lublina to bym ją widział jako low price budget car for winter drift :) amigas przestań ludzi straszyć takimi postami bo przez takie opinie jest tak mało transaxli w PL. Zobacz na forza italia czarną 1.8 IE. Auto śmigało aż miło na trackday ( są filmiki na youtube ) dając frajdę z jazdy transaxle swojemu właścicielowi a potem było wystawione za około 4 tyś na sprzedaż bo tyle wyszło całe auto z kupnem. Wiadomo stan salonowy to to nie jest ale auto wyglądające przyzwoicie i dające radość z jazdy transaxle która jest dużo większa od innych FWD czr RWD. W PL ludzie się boją tych aut przez co ceny są niższe niżeli za zadbanego Fiata 125 który poza sentymentem niczego nie oferuje w zamian.

Ostatnia edycja:
Ja dodatkowo byłem u Piotra Nagórskiego, bo nie mam pojęcia, kto inny mógłby w Poznaniu dłubać w transaxlach i ten to mnie dopiero postraszył :).

Kurde nigdy w Lubelcu nie widziałem tej alfy. Będę musiał się rozejrzeć na Bursztynowej. Cena wydaje mi się umiarkowana ale w tym co Amigas pisze też jest trochę prawdy...

Amortyzatory
Powrót