Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Grzybek przeglądałeś EBEYA za świecami?

No, na jebaju za 160 zeta masz komplet GL do TS'a ósemki także komuś tutaj upał zaszkodził:)

A do szóstek czyli 2hl po ile tam mają?
Bo kiedyś patrzyłem na ebayu to tez ceny kosmiczne mieli.Jakaś nowa produkcja poszła?

OPA, ekiera, monolit, siedempięć, settantacingue, seta..

ale Błagam, KREDENS!?:
220.jpg

A może być karton? :D Wszedłem w kontakt z panem z RBR - w poniedziałek powinienem dostać jakieś szczegóły, bo aktualnie się urlopuje.

Kupiłem takie coś , jak mnie ktoś przekona to sprzedam. Propozycje na PW

Załączniki

• Zdjęcie0403.jpg
    Zdjęcie0403.jpg
    106.5 KB · Wyświetleń: 89
  • Zdjęcie0402.jpg
    Zdjęcie0402.jpg
    129.2 KB · Wyświetleń: 95
Zainteresujcie się trochę historią 75 to będziecie wiedzieli skąd kolo wziął ten 'parapet'...

O ile pasuje on do tego auta na zdjęciach (poszerzone nadwozie, inne koła i opony - wyścigówka!) o tyle ta z ogłoszenia mnie nie rusza. Może by to lepiej wyglądało gdyby była oklejona..

Ja nawet ten parapet widziałem na żywo:
IMG_3769.JPG

Co nie zmienia mojej oceny estetycznej tego ustrojstwa. Tak jak "cywilna" integralka mi się podoba, to z czymś takim na dachu na ulicę głupio by mi było wyjechać:
delta-evo-1992.jpg

EDIT: kolega omron8 napisał wszystko za mnie w zasadzie :)

Tak jak "cywilna" integralka mi się podoba, to z czymś takim na dachu na ulicę głupio by mi było wyjechać
Gdybym miał taką jak na zdjęciu to bym się nie wstydził. Bałbym się za to że coś jej stanie na ulicy.
No ale gdybym miał deltę 1.8 z takim spojlerem to i owszem - wstydziłbym się :D

Kiedyś już ta julka na otomoto była.. ciekaw jestem jakie zaszły w niej modyfikacje..;)

Z tego co wiem, to część projektów, które nie zyskały akceptacji w AR trafiała potem do realizacji w Renault, chyba np. Safrane... Pewien nie jestem.

Amortyzatory
Powrót