• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Byłem w Chorwacji akurat... Jak teraz patrzę na ceny, trzeba było w ciemno brać. Mądry Polak po szkodzie.

Zaczynałem od V6, teraz jestem na etapie TS, pewnie kupię jakieś fajne 1.6 ostatecznie :).

Przeglądnąłem inne przedmioty sprzedającego, warte zaintersowania(w szczególności Citroen DS), ale wszystkie w stanie do reanimacji lub powazniejszych opercji.. Alfetta ma słabe zdjęcia i nie wygląda jakoś super lepiej od tej srebrnej, która na otomoto gdzies tam się turlała. Srebrna mimo bałaganu w papierach była w lepszym stanie i tańsza...

Najładniej prezentuje się chyba na piątej fotce :)

A tak na poważnie to jakby ktoś chciał mi dać taką to chętnie przyjmę :D

krzysiek3452 - całkiem fajne ale cena kosmos i te zderzaki od 33 w ogóle do tego auta nie pasują.
MichalRTK7 - białą 75 na pierwszej fotce znalazłem a na 4 zdjęciu też jest 75 ale w innym kolorze :) Pewnie to te zakoszone Greckim dilerom narkotykowym :).

Wiem, że nie transaxle, ale w tym dziale pojawiają się światli ludzie, może ktoś by się skusił na:
http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=202387053&cd=634830474920000000

jak dla mnie to:
-zderzaki raczej nie od tej serii, powinny być chromowane
-brak chromów na przednim grillu
-brak chromów na progach
-powinno być jedno lusterko od strony kierowcy a nie dwa
-wychodzą purchle na błotniku od strony pasażera, zarówno przednim jak i tylnym, jeszcze przy tylnej bocznej szybie, blacharsko mocno zmęczona
-podłoga sama wilgoć, pewnie pod wykładziną jest niezłe sito
-jak dla mnie na pewno nie jest to wersja 105KM tylko 95KM
Auto warte zainteresowania ale nie za takie pieniądze, uważam iż połowa tej ceny była by adekwatna do jego stanu ;) Ja się kiedyś na taką skusiłem i teraz od 1,5 roku siedzę grzebię i grzebię i końca nie widać. Alfka tak naprawdę dla prawdziwego pasjonaty który jest w stanie włożyć sporo serca i pieniędzy;)

Amortyzatory
Powrót